Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tur geldi ama zor oldu

Yazının Giriş Tarihi: 01.11.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.11.2019 00:00

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını bir üst tura yazdırdı ama çok zor oldu.

TFF 2. Lig ekibi Bayburt İl Özel İdarespor karşısında tutuk bir futbol sergileyen yeşil beyazlı ekip., hücumda oldukça etkisizdi. Seleznov’un ilk 11’de başladığı, uzun süren sakatlık döneminden sonra Onur Atasaray’ın ilk 11’de forma giydiği maçta kaleci Ataberk’te forma giyen isiler arasında yer aldı.

Ev sahibi ekip savunmanın büyük hatası ile 22.dakikada golü bulduktan sonra tam ilk yarı bitiyor dendiği bir anda Seleznov’un ceza alanında düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Seleznov’un gole çevirmesi bir anda yeşil beyazlı ekibe eşitliği getirdi.

İkinci yarıda oyun orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Rakibi karşısında üstünlük kuramayan Bursaspor, bir kontratakta Onur Atasarayar ile goldü bularak öne geçti. Bu golden sonra ev sahibi ekip biraz daha atak görünürken, Bursaspor, yakaladığı kontra topları değerlendiremedi. Hele hele uzatma anlarında Ali Akman’ın karşı karşıya kaçırdığı bir pozisyon vardı ki, saç baş yolduran cinstendi. Hemen ardından gelişen atakta ev sahibi penaltı kazanınca bu pozisyonun değeri bir kat daha anlaşıldı. Ancak, genç kaleci Ataberk penaltı ataşında kalesinde devleşti ve gole izin vermeyerek Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’a adeta mesaj gönderdi.

Sonuçta yeşil beyazlılar çok zor da adını bir üst tura yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.