Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Transfer ne olacak?

Yazının Giriş Tarihi: 16.07.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 00:03

Bursaspor’da ikinci etap çalışmalarının startı dün akşam Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde verildi.

İlk etabı Vakıfköy orjinli genç oyuncularla tamamlayan yeşil beyazlı ekip öyle görünüyor ki, ikinci etabı da aynı kadro ile tamamlayacak.

Çünkü ufukta transfer tahtasının açılması gibi bir durum yok. Bursaspor Kulüp başkanı Mesut Mestan göreve gelidği günden bu yana bu konu ile ilgili çalışıyor ancak sonuca henüz ulaşılamadı. Bu da demek oluyor ki daha transfer yok. Oyuncu izlemeleri, görüşmeler, prensip anlaşmaları sadece ve sadace ‘sözde’ kalmaya devam edecek.

Teknik kadro transfer tahtasının biran önce açılmasını ve transferlerin takıma dahil olmasını bekliyor haklı olarak. Çünkü zaman geçiyor, lig yakında başlayacak.

FİKSTÜR ÇEKİLİYOR

Bu hafta Perşembe günü fikstür çekilecek ve yeşil beyazlı ekibin maç programı belli olacak. Ama takıma hala bir oyuncunun dahil olmaması biraz can sıkıyor tabi ki.. Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın koşukavak her fırsatta transferlerin takıma bir an önce katılmasını beklediklerini söylüyor. Koşukavak bu isteğini Başkan Mesut Mestan’a da iletti. Koşukavak yeni oyuncuların hiç olmazsa üçüncü etap çalışmalarına dahil olmalarını bekliyor. Çünkü bu dönemde hazırlık maçları oynanacak. Eksikler görülecek. Oyuncuların birbirine kaynaşması sağlanacak. Bu yüzden de takımın bu dönem öncesi son şeklini alması gerekiyor.

Aksi bir durumda geçtiğimiz yıllardaki gibi transferde geç kalırsak, ya da hiç yapamazsak bu sezon yeşil beyazlı ekip için bir başka sıkıntılı süreç olacak ki bunu hiç kimse düşünmek dahi istemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.