Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Transfer bekliyor, Timsah kan kaybediyor

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2022 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2022 00:05

Bursaspor, sezonun ilk yarısındaki Samsunspor maçında olduğu gibi Erzurumspor karşısında da istekli, arzulu bir görüntü verdi ancak coşkuyu getirecek golü bulamadı. Sonuç olarak da bu istekli oyundan, sahada Bursaspor'a yakışan görüntüden umutları yeşertecek ses çıkmadı.

Geçtiğimiz haftalardaki oyunun aksine, belli bölümlerde tempoyu yukarıya çıkaran Timsah,  net bir golcüsü olmadığı için transferdeki hataların bedelini yine ağır ödedi.

Şahsi fikrim; net bir santraforun olsa sezonun en güzel galibiyetlerinden biri konuşulurdu.

Sözün özü…

Bursaspor ‘da transfer bekliyor, puan kayıpları da devam ediyor.

Oyuna gelince...

Adana maçındaki yanlışından dönen teknik heyet, zorunlu da olsa savunmada Zalazar, sağ bekte Mert Yılmaz, orta alanda Bruno, kanatta ise gizli golcü görüntüsünde oynayan Namıq Alaskarov ile başlayınca takım da olağanüstü bir motivasyonla maça girdi.

Hızlı düşünme ve kararını aksiyona dönüştürme özelliğiyle ligin en iyi oyuncularından biri olan Kerem Şen'e ayak uyduracak ikinci bir kanat ve forvetin olsa Erzurum karşısında skorun ilk yarıda gelmesi işten bile değildi.

90 dakikanın geneline yayılan istek, bu sezon ender karşılaştığımız bir görüntüydü. Zaten olması gereken de buydu. Ve tabii, bundan sonrası için gereken en az limit de bu. Zira fikstür zor, rakipler arayı açıp uzaklaşıyor.

Sonuç...

Bursaspor 20 maçta 20 puanla küme düşme hattında.

Tamer Hoca ve ekibinin (Adanaspor maçı haricinde) takıma belli bir kimlik kazandırdığı ortada. İstediği transferler gelirse, Bursaspor en azından korkulu rüya görmekten kurtulur. Ümraniye ve Bandırma maçlarında bekletilen teknik direktör kararı, transferde atılamayan adımlar, son bir ayda Bursaspor'un bu duruma gelmesinde en önemli etkenlerden biri. O yüzden, transferde hata yapma şansı sıfır da olsa, bu ligin oyuncusunu bulduğunuz an imzayı attırın. Daha fazla beklemek zarardan başka bir şey yazmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.