Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah yürüyüşü

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2019 00:02

Bursaspor, milli maç arasından lige bir dönüş yaptı, tam döndü.

Yeşil beyazlı ekip zirve için çıktığı mücadelede Osmanlıspor’u farklı geçerek yoluna tam yol devam etti.

Tribünleri dolduran yaklaşık 15 bin taraftarın da desteğini arkasına alan yeşil beyazlı ekip, özellikle ilk yarıdaki futbolu ile rakibini sürklase etti. Bu bölümde Shehu ve Kubilay Kanatsızkuş ile iki gol geldi ama ya kaçanlar. Kubilay, Emirhan, Burak Kapacak ve Burak Altıparmak ile kaçanlar gol olsa, Timsah daha ilk yarıda tarihi farkı bulabilirdi.

Yine de ilk yarının uzatma dakikalarında gelen Kubilay golü, kaçanları tribünlerdeki taraftarlara unutturdu diyebiliriz.

Ancak maçın son bölümünde Osmanlıspor’un golünün gelmesi bir anda hem kaçanları tekrar hatırlattı hem de sahadaki oyuncuları paniğe itti. 4-5 dakikalık bocalamanın ardından yine uzatma dakikalarında bu kez sahneye çıkan Ramazan herkesi rahatlatan golü attı. Bu golün ortasını yapan Seleznov’un takipçiliğini de unutmamak lazım.

Sonuç olarak Timsah puanını 9’a yükseltti ve lider Ümraniyespor ile aynı puana yükseldi. Bu akşam oynanacak olan Hatay-F.Karagümrük maçının sonucuna göre Timsah ilk haftayı ikinci veya üçüncü sırada tamamlayacak. Bu da gösteriyor ki Timsah yürüyüşü başladı.

Haydi destek zamanı, sahip çıkma zamanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.