Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah kaptanıyla avladı

Yazının Giriş Tarihi: 13.09.2022 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.09.2022 00:04

Şurası net:

İkinci Lig, kısıtlı kadro, saha şartları, rakiplerin oyun tarzı, hakemler, stadyumlar derken görüldü ki, içeride ve dışarıda koca sezonu hem öğrenerek, hem de alışarak, çokça da şaşırarak tamamlayacağız.

İşte bu tür örneklerle, Bursaspor'un Batman Petrolspor maçı yine çok konuşulacak ayrıntılarla geride kaldı ama nihayet mutlu bir şekilde hafızalara kazındı.

Afyon deplasmanında olduğu gibi maça 'Tam' motivasyonla başlayan Timsah, bu kez rakibe alan bırakmadı ve oyunun hakimiyetini eline aldı.

22'de Enver Cenk Şahin'in baskısı ile iyi bir fırsat yakalayan Berat Altındiş pozisyonu golle sonuçlandıramasa da, 6 dakika sonrasında kaptan gözlerin pasını silen nefis bir golle kaleciyi avladı.

İşte o anda, takım da, teknik heyet de, tribünler de rahatladı.

İlk yarının kalan bölümünde oyunu rölantiye alan Timsah, soyunma odasına istediği sonuçla gitti.

İkinci yarının ilk dakikaları rakibin baskısı altında, Bursaspor'un da skoru koruma içgüdüsüyle geçince, Timsah'ın kalesine iki etkili şut geldi, biri direğe diğeri az farkla dışarıya gitti.

Hemen ardından iyi bir kontra yakalayan Bursaspor'da Enver Cenk Şahin'i düşüren Koray, ikinci sarıdan atılınca dengeler yine değişti ve Timsah ilk galibiyetine 'Tam' zamanında ulaştı.

İkide iki yaparak Bursa'ya gelen konuk ekip açıkçası, çok da çekinecek bir oyun ortaya koymadı. Bursaspor, tribünlerinin desteğiyle inanarak ve koşarak kazandı.

Tahsin Tam'ın kadro kısıtlı da olsa kısa sürede ideal onbirini bulması, Canberk'in kalede güven veren performansı, Enver Cenk Şahin'in hırsı ve mücadelesiyle "Gemisini Kurtaran Kaptan" rolüne bürünmesi, taraftarın takımın yanında olduğunu hissettirmesi gecenin öne çıkan ayrıntılarıydı.

Tabii...

Net bir santrafor olsa, Bursaspor birçok soru işaretini aynı anda tek tek silecek. Ancak eldeki kadro bu. Ne çok büyütülecek, ne de hafife alınacak bir oyun ve galibiyet. Yeşil beyazlılar olması gerektiği gibi oynadı.

Gelişen takımlarda galibiyet sadece üç puan değil, daha fazlasını ifade eder.

Belki tekrar olacak ama Bursaspor önündeki kritik ve sıkışık fikstürde bir süre daha "1-0 olsun benim olsun" maçları oynayacak. 

Son olarak;

Eren Güler'in tartışmalı penaltı pozisyonu sonrası zeminin azizliğine uğrayarak sakatlanması tam bir şanssızlıktı. Umarım hem Eren’in hem de Hasan'ın ciddi bir sakatlığı yoktur. Özellikle deplasmanlarda en çok ihtiyaç duyulacak oyuncular arasındalar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.