Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah haftaya çıkar mı?

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 00:02

Tuzlaspor karşısında şansının yanına 1 puanı koyan Bursaspor için Balıkesir deplasmanı, hem bu puanın anlam kazanması hem de önüne gelen fırsat açısından çok önemliydi. Rakiplerinin puan kaybetmesi Timsah'ın iştahını kabartması gerekirken, saha içindeki görüntü hiç de öyle olmadı.

Geçen hafta yeşil beyazlı ekibin yaşadığı olumsuzluklara rağmen ayakta kaldığını ancak bundan sonraki süreçte motivasyon unsuruna vurgu yapmıştım. Görünen o ki; üst üste gelen aksilikler genç de olsa kadroyu yormuşa benziyor. Sahada yapılan bireysel hatalar bir nevi konsantrasyon, puan kayıpları da yine bir nevi özgüven eksikliğini gösteriyor. Aksi durumda , futbol izlemek isteyenler için favori haline gelen bu takım Balıkesirspor karşısında yapılan hatalarını sürekli tekrarlayan bir görüntüye girmezdi.

FİNAL HAFTASI VE KRİZ YÖNETİMİ

Evet, saha dışındaki aksilikler saha içine yansıyınca mağlubiyet de kaçınılmaz oluyor. Kaleci Ataberk ilk yarım saatlik dilimde takımını ayakta tutmaya çalışsa da, özellikle ikinci golden sonra reaksiyon veremeyen yeşil beyazlılar yenilgiyi de kabullenmek zorunda kaldı. Bugüne kadar beklenenden fazlasını ortaya koyan bu kadro Menemenspor ve Akhisarspor ile evinde oynayacağı müsabakalarla birlikte final haftasına girdi. Kısa sürede takımın toparlanması, bu iki final maçına odaklanması adına tüm unsurların devreye girmesi gerekiyor. Bu takımda inanın daha fazlası var ama bu iki maçta ortaya çıkacak olası puan kayıpları Bursaspor'un play-off umutlarını da bir hayli sıkıntıya düşürür. Yeşil beyazlılar bu yarışta önümüzdeki haftaya sağ salim çıkar mı, hep birlikte göreceğiz. Bu noktada kriz yönetiminin de etkili olacağını belirtmeliyiz.

GOLCÜ SENDROMU

Bursaspor'un özellikle Ali Akman krizi sonrası gol yollarında yaşanan sıkıntı net bir şekilde gün yüzüne çıktı. Futbol tabiriyle hem 9 hem de 10 numara özelliğiyle oynayan genç futbolcunun yokluğunda takım gol atmakta olduğu kadar gol pozisyonuna girmekte de zorlanıyor. Golcü sendromu yaşayan Bursaspor’da Batuhan Kör ve yeni şablonda gole daha yakın olan Burak Kapacak'a şimdi daha çok iş düşüyor. Tabii, Özer Hurmacı ve Burak Altıparmak'ın da artık bu lige ağırlıklarını koymaları gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.