Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah gümbür gümbür geliyor

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 00:01

Bursaspor, haftayı yine karlı kapattı.

Yeşil beyazlı ekip puan cetvelinde hemen arkasında kendisini takip eden ve ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren rakibi Adana Demirspor’un fişini daha ilk 45 dakikada çekti.

Bu galibiyet yeşil beyazlı ekibi hem maç fazlası ile lig ikinciliğine attı, hem de rakibi ile arasındaki puan farkının da 5’e çıkmasına neden oldu ki bu çok önemliydi.

Lider Hatay’ın üç puan kaybettiği haftada en büyük rakiplerinden birini mağlup eden Timsah böylece haftaymı çok ama çok karlı kapattı.

İlk 45 dakikada yeşil beyazlı ekip rakibin etkili silahlarının ayaklarına adeta pranga vurdu. Topu kaptıktan sonra da çok akıllı hücum etti. Kanatlarda Özer ve Serdar, ileride Seleznov ve orta sahada Traore Adana Demirspor’un ipini çeken isimler oldu.

Bursaspor’un önünde iki önemli maç vardı, birini kayıpsız geçti. Şimdi haftaya Erzurum deplasmanı var. Buradan da alınacak üç puan bir anlamda şampiyonluğun da habercisi olabilir. Ama bu zor deplasmanda kaybetmemekte önemli. Bunu da aklımızın bir köşesinde tutmakta fayda var.

Bir küçük notta dün sahaya kaptan olarak çıkan Özer Hurmacı’ya. Böylesine kartlar sizin gibi tecrübeli isimlere yakışmıyor. Hele ki sahaya kaptan olarak çıktın, takımını o kadar erken sahada bir kişi eksik bırakmamalıydın. Böylesine ucuz kartlar artık son olsun dileyelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.