Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah buz kesti!..

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 00:00

Bursaspor fena tökezledi. Giresunspor karşısında 3 puanı kaybettik. Eğer 3 puanı alabilseydik şampiyonluk adına büyük bir adım atmış olacaktık ama maalesef olmadı. Maçın 75 dakikalık bölümünde 3-0 yenik durumdayken Yalçın Koşukavak'ın geç gelen müdahalesiyle oyuna dahil olan Ali Akman ve Seleznov'un golleriyle nefes alsakta rakibe üstünlük kuramadık.

Sahada ne olduğunu anlamadığımız futbolumsu oyunda Giresunspor üstünlüğünü ilan ederken, dış sahada da sayemizde ilk galibiyetini almış oldu. 50 dakika da 3 gol gelince hep beraber buz kestik. Doğal olarak tribünden isyan sesleri yükseldi. Birçok ilke öncülük eden Bursaspor taraftarı bir ilke daha imza attı. Maraton tribünü 3 golün ardından Yalçın Koşukavak'ı istifaya davet ederken, Maraton tribünü de istifaya davet edildi. Tekerleme gibi oldu biraz ama yanlış okumadınız. Taraftarlar, kendi renktaşlarını istifaya davet etti.

Teksas, teknik direktör Koşukavak'a maraton tribününü "taraftar istifa" diyerek protesto ederek sahip çıktı. Ama bu tablo Bursaspor camiasına yakışmadı. Tribünler bölünürse yeniden zirveye demenin anlamı ne? Bence siz de silkinin kendinize gelin arkadaşlar. Eleştiri herkesin hakkı ama böyle olmaz.  Renktaşlarınızı istifaya çağırmanız olacak iş mi?  Ha bu arada, siz birbirinizi yerken rakipler de golleri atıp 3 puanları cebe koyarak bize selam çakıyorlar.  Tribünler arası gerilimin kimseye bir faydası olmaz. Aksine Bursaspor'a zararı dokunur. Aman ha . Büyük tehlike. Bir daha böyle bir durum yaşanmaz inşallah.

Maç sonrasında basın toplantısında taraftarın tepkisini Yalçın Hoca büyük olgunlukla karşıladı. Eleştirilere, “6 haftadır kaybetmiyoruz, onlar da medeni şekilde tepkilerini dile getiriyor, dünyanın her yerinde böyle tepkiler var. Hepsinden özür dilerim" diye cevap verdi. Bu da bir olgunluk elbette. Ama Bursaspor taraftarına bu futbolu izletmemelisin Yalçın Hoca. Şampiyonluk yaşamış takımın taraftarları haklı olarak daha agresif futbol izlemek istiyorlar.  Zirve yolunda bu tür kazaların sayısının daha az olmasını temenni ediyorum elbette. Çünkü bu takım ya süper lige dönecek ya da dönecek. Sizle ya da siz olmadan.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.