Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşhis doğru koymak lazım

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2014 17:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 17:33
Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa’daki spor basını ile bir araya geldi.


Samimi bir sohbet havasında geçen buluşmada, Başkan Bölükbaşı kulübün durumu hakkında kısa bir özet yaptı. Yaklaşık 100 milyon lira borçtan bahseden Başkan Bölükbaşı, proje ürettiklerini ve Mayıs ayına kadar bu borcun yüzde 70’inin ödeneceğinin altını çizdi.


Bu her ne kadar rahatlatan bir açıklama olsa da, bu borcun ödenebilmesi için yapılan hesapların tutması gerekiyor.


Passo Lig’den gelecek para, benzinlikten gelecek para, şehir içi ulaşımda Passo Lig-Bukart anlaşmasından beklenen miktar gibi birçok kalemi sayabiliriz. İşte tüm bu beklentiler olmalı ki korkulu rüya görmeyelim.


Ya olmazsa.. Bu nedenle herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor.


Takımın ligi kesinlikle ilk 5 içinde bitireceğini de söyleyen Bölükbaşı, Şenol Hoca ile bu hafta içinde toplantı yapacağını ve bazı kararlar alabileceklerini söyledi. Devre arasında takımdan ayrılacak oyuncular bulunduğunu söyleyen Bölükbaşı, takıma yeni katılacak isimlerin de olabileceğini söyledi.


Aydın Karabulut
konusunda ise, sakatlığının geçmesinin ardından affedileceği sinyallerini de verdi diyebiliriz.


En önemli vurgusunu tüm şehir olarak ‘kenetlenmek’ üzerine yapan Bölükbaşı, taraftarlara da çağrıda bulunarak takıma sahip çıkmalarını istedi. Passo Ligi protesto etmek gibi bir durumlarının olmadığını altını çizen Başkan, işin sadece para cezası boyutunun olmadığını, ligden ihraç etme cezasına kadar süreçle karşılaşabileceklerini belirterek, taraftarlardan maçlara gelmelerini istedi.


Sözün özü, ekonomik sıkıntı ve borçlar,  kalıcı gelir, Passo Lig ve taraftar konularında teşhisi doğru koymalı, taraflar iyi aydınlatılmalı ve tedavi konusunda da sonuca biran önce gidilmelidir. Yoksa sonuçları ‘can acıtıcı’ olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.