Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Logitech'ten son moda oyun faresi

Logitech oyunseverlere hitap eden ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Logitech G ayarlanabilir oyun faresini tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2014 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 02:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Logitech'ten son moda oyun faresi
 G502, dünyanın ilk 12.000 DPI sensorünü ileri düzey yüzey ve ağırlık ayarlama özelliği ile birleştirerek, galibiyet potansiyelinizi üst seviyeye ulaştırmanıza yardımcı oluyor.

Proteus Core, Logitech G özel Delta Zero teknolojisi ile dünyanın en güçlü ve kesin sensörünü kullanıyor. Sıfır sensör ivmesi, sıfır düzleştirme veya filtreleme ve sıfır piksel dönme ile 200’den 12.000’e kadar çıkan geniş bir DPI aralığını birleştiren G502, paralel olmayan takip performansı ve duyarlılığı sunmak üzere tasarlandı. Cihaz saniyede 300 inch (762 cm) hareket izleyebilir.

Proteus Core, size uygun performansı otomatik yeniden yapılandırmak için, oyun yüzeyinin eşsiz fiziksel ve yansıma özelliklerine göre sensör ayarlama imkanı sunuyor. Böylece hangi oyun yüzeyini kullanıyorsanız kullanın, en yüksek takip hızına ulaşabilir ve en düşük havalanma mesafesine erişilebiliyor.

Fiziksel hissi ve performansı en üst seviyeye ulaştırmak için Proteus Core size mouse’un ağırlığını ve denge merkezini 3.6 g’a kadar ayarlama olanağı sunuyor. Oyun üzerinde tamamen kontrolü elde edebilmek için Logitech Gaming Software’ini kullanabilir, herhangi bir komutu veya makroyu, Proteus Core’un belleğinini kontrol eden 32-bit ARM işlemcisinin sayesinde 11 programlanabilir düğmeden birini kullanarak yeniden atayabilirsiniz.

Birçok oyun mouse’ları esneyen ve bükülen yekpare bir anahtar-levha sunarken, Proteus Core’un kendine ait sağ ve sol anahtarları sert ve sabit bir platform sağlayarak daha kesin, sağlam tıklama sağlıyor.

(Hürriyet)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.