Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu oyun ekran kartı aldırır

Nvidia, bu ekran kartlarından birini satın alanlara, bu müthiş oyunu bedava veriyor!

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2014 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2014 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu oyun ekran kartı aldırır
 Destructoid'e göre "2014 yılının en çok istenen oyunlarından" biri." CNET'e göre "yakın geçmişteki en çok beklenen oyunlardan" biriydi. MTV bunun "2014 Yılının Kaçırılmayacak Video Oyunlarından" biri olduğunu söyledi. Bütün bunlar oyun daha hiçbir meraklısı tarafından denenmeden söylendi.

Ve bugünden itibaren, seçkin NVIDIA GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti ve 660 masaüstü GPU'larından birini satın alan oyunseverler Ubisoft'un en son şaheseri olup dünyada fırtınalar koparan yeni PC oyunu Watch_Dogs'u oynama şansı kazanabilir.

"Cilalanmış, yenilenmiş ve tamamen yeni nesil bir deneyim" olarak tarif edilen Watch_Dogs'da sabıkalarla dolu geçmişi yüzünden vahşi bir aile trajedisine yol açan zeki bilgisayar korsanı Aiden Pearce rolündesiniz. Adaleti ararken çevrenizdekileri izleyip yollarını kesecek, her yerde karşınıza çıkan güvenlik kameralarına girecek, kişisel bilgileri bilgisayara indirerek hedeflerin yerini tespit edecek, trafik ışıklarını ve toplu taşımayı kontrol ederek düşmanı durduracak ve daha başka şeyler yapacaksınız.

NVIDIA TXAA ve HBAO+ teknolojisiyle interaktif ve sarmal bir deneyimin oluşturulduğu Watch Dogs'un, resmi tanıtım filmiyle büyük beğeni topladığı da dikkate alınırsa, oyunseverler tarafından dört gözle beklendiği kesin. Sadece birkaç hafta önce piyasaya çıkan tanıtım filmi 650,000'den fazla izlenmiş. Watch_Dogs'da oyunseverler için tek oyunculu ve çok oyunculu aksiyon daha önce görülmemiş bir kusursuzlukla harmanlanmış ve Ubisoft akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için benzersiz bir mobil uygulama yaratmada bir adım ileri giderek eğlenceye daha da kolay erişim imkanı sağlamış.

(CHIP)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.