Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahta ve transfer

Yazının Giriş Tarihi: 23.07.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.07.2019 00:00

Bursaspor’un elini kolunu bağladı şu tahta,

Ne tahtaymış.. Akıllı mı değil mi bilmiyorum ama bu tahta Bursaspor için daha çok can sıkacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana yeşil beyazlı camianın en önemli gündem maddelerinden birisi oldu. Gel tahta, git tahta sürekli önümüzde, dilimizde. Devre arasında gerekli hamleler yapılamadığı için transfer tahtası açılamadı ve sezon sonunda da bunun acısını küme düşerek ödedi Bursaspor. Sezon bitti, yeni sezon başlayacak hala gündemimizden düşüremedik şu tahtayı. Bu sezon da aynı nedenle transfer yapamıyoruz. Gündemdeki oyuncular da bir bir başka takımlara imza atıyor. Atacaklar tabi, bizi sürekli bekleyecek değiller ya.

Böyle olunca da camiada bir karamsarlık başladı. Herkes ‘yine küme düşmeyelim’ demeye başladı. Aynı geçen sezon olduğu gibi. Bu karamsarlık, kabullenmeşlik hiç ama hiç iyi değil. Bunun acı sonucunu geçtiğimiz sezon sonunda gördük. Faturası çok büyük oldu. Bu nedenle üzerimizdeki ölü toprağından bir an önce kurtulmalıyız.

Bursaspor kulüp başkanlığı için tek aday olan ve göreve gelen mesut Mestan’ın da artık bu konuyu bu hafta içerisinde sonuca ulaştırması lazım. FİFA’daki dosyalar Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği ile çözümlendirildi. Kongre öncesinde ‘Gözdemizi taşın altına koyacağız’ diyen Mesut Mestan’ın transfer tahtası işini bu kadar sürede çözememesi insanları karamsarlığı ittiği gibi artık öfkelendirmeye de başlıyor. Bu nedenle bu tahta meselesinin artık yeşil beyazlı camianın gündeminden acil olarak çıkması düşmesi gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.