Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig bizi istiyor

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 00:00

Bursaspor, 4 haftalık kötü bir periyottan sonra deplasmanda Balıkesirspor’u rahat bir skorla mağlup ederek tekrar zirveye tutundu.

Bu galibiyet son 7 haftaya girilirken hem moral oldu hem de rakiplerin kaybettiği haftada uzun bir aradan sonra kazanarak makasın daralmasını sağladık.

Hani deler ya hep; ‘kaçan balık büyük olur’ diye..

Şöyle bir bakalım;

Balıkesirspor maçı son 4 maçta ortada bulunan 12 puandan sadece üçünü aldık. Kayıp 9 puan.

Şu anda lider Hatay’ın 50, bizim ise 45 puanımız var. Bu kayıpları yaşamasak, bu kadar basit yenilgiler almasak şimdi 54 puanla liderlik koltuğunda Timsah oturuyor olacaktı.

Bu tespitleri ‘her şey bitti, tüh-vah’ demek için sıralamadım. Hatay ve BB Erzurum’un kaybettiği haftada gelen Balıkesir galibiyeti belki de yarışın son 7 haftaya girilirken tekrar başlamasını sağladı. Son haftaya kadar bizim ilk 8 takım içerisinde olan ekiplerle maçımız yok. Ama ilk iki için iddiası olan Hatay, Erzurum, Adana Demirspor, Akhisar, Fatih Karagümrük birbirleri ile oynayacaklar. Bunun bizim için ne kadar büyük bir fırsat olduğu ortada.

Evet Süper Lig bizi istiyor. Onca kayba rağmen, onca olumsuzluğa rağmen hala zirvedeyiz ve avantaj bizim elimizde. Tek yapmamız gereken, 7 hafta birlik olmak, kusurları örtbas etmek, takıma destek olmak, şehri harekete geçirmek. Bu o kadar da zor değil. Bu şehir bunu Süper lig’de yaptı ve tarihi bir şampiyonluk geldi. Şimdi niye olmasın?

Evet.. Süper Lig bizi istiyor, istiyor da biz ne kadar Süper Ligi istiyoruz buna karar vereceğiz.

Bu kararı vermek için de fazla zamanımız yok. Cumartesi akşamı Timsah Arena’da Boluspor maçında bunu tüm Türkiye’ye gösterelim. Bursaspor’un Süper Lige yürüdüğünü herkese haykıralım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.