Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Şen fotokopici oldu!

Bursaspor altyapısından yetişen ve yeşil-beyazlı takımla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Volkan Şen, transfer döneminin son gününe kadar birçok takımla ismi anılmış fakat hiçbir kulüple anlaşma sağlayamamıştı. Şu an kulüpsüz olan Volkan Şen’in yeni mesleği ise şok etkisi yarattı. 31 yaşındaki oyuncu, menajer Metin Korkmaz’ın yanında fotokopiciliğe başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Volkan Şen fotokopici oldu!

Türkiye A Milli Takımı formasını 26 kez terleten ve milli forma ile 2 kez rakip fileleri havalandıran Volkan Şen, 2018-2019 sezona kulüpsüz girdi. Bursaspor Kulübü ile harika bir performans sergileyen ve 2010 yılında yeşil-beyazlı kulübün Süper Lig şampiyonu olmasında büyük bir pay sahibi olan başarılı kanat oyuncusu, şu an eski günlerini mumla arıyor.

Başarılarla dolu bir kariyer

Bursaspor’da sergilediği etkili futbolla birçok takımın göz bebeği haline gelen ve 2011 yılında 4 milyon 700 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’a transfer olan Volkan, 2014 yılında 1 milyon 700 bin Euro bonservis bedeli karşılığında tekrar Bursaspor’a geri dönmüştü. O sezonda Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile birlikte yeniden iyi bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu, 6 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Ardından sar-lacivertli kulüpte tutunamayan ve daha sonra eski kulübü Trabzonspor’a ve oradan da kiralık olarak Konyaspor’a gönderilen Volkan Şen, 2018-2019 sezonunda kulüpsüz kaldı.

Bursaspor 11 milyon 200 bin Euro kazandı

Tam iki kez Volkan Şen’i parlatan ve bonservis ücreti karşılığında satan Bursaspor Kulübü, başarılı oyuncunun üzerinden tam 11 milyon 200 bin Euro gelir elde etti.

Menajer Metin Korkmaz’ın kadrolu elemanı

Bir dönem kanat oyuncusu denildiğinde akıllara gelen tek yerli isim olan Volkan Şen, şu an 31 yaşında ve kulüpsüz. Transfer döneminin son gününe kadar birçok takımla ismi anılan fakat hiçbir kulüple resmi olarak anlaşma sağlamayan Volkan, yeni gelir kapısını belirledi. Bursa TV Spor Müdürü Uğur Engin’in hazırlayıp sunduğu Süper Futbol programının canlı yayın konuğu olan menajer Ömer Özen, geçtiğimiz günlerde menajer Metin Korkmaz’ın bürosuna gittiğini ve orada Volkan Şen’in fotokopi makinasının başında transfer olan oyuncularla ilgili evrakları hazırladığını söyledi. Ayrıca Ömer Özen, basılan fotokopileri de Süleyman Hurma’nın düzenlediğini belirtti. Süleyman Hurma bir dönem Kayserispor ve Trabzonspor takımlarının kulüp menajerliğini yapmıştı.

Sigorta primleri yatıyor mu?

Fotokopi sorumlusu Volkan Şen ve düzenleyici Süleyman Hurma’nın, menajer Metin Korkmaz’ın bürosunda kadrolu çalışan olduğu bilinirken, sigorta primlerinin yatırılıp yatırmadığı ise henüz bilinmiyor. Şayet menajer Metin Korkmaz bu iki ismi sigortasız çalıştırıyorsa ağır bir ceza ile karşı karşıya kalabilir.

www.goltv.com.tr

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.