Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ bisiklet tutkunlarının gözdesi oldu

Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden olan Uludağ bisiklet tutkunlarında gözdesi oldu. Teleferik ya da kendi araçlarıyla Uludağ’a çıkan bisiklet tutkunları, zorlu patikalardan ve kayalıklardan geçerek şehre iniyor.Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ bisiklet tutkunlarının gözdesi oldu

Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden olan Uludağ bisiklet tutkunlarında gözdesi oldu. Teleferik ya da kendi araçlarıyla Uludağ’a çıkan bisiklet tutkunları, zorlu patikalardan ve kayalıklardan geçerek şehre iniyor.

Bursa ve yakın vilayetlerden gelen bisiklet tutkunları, heyecanın doruğuna ulaşıyor. Bugüne kadar defalarca Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen yarış ve organizasyonlara katılan Bursalı bisiklet tutkunu Adem Ocak ve arkadaşları, hafta sonları bir araya gelerek Uludağ’ın zorlu parkurlarında heyecan dolu dakikalar yaşıyor. Yaptıkları sporun çok keyifli ve bir o kadar da tehlikeli olduğunu ifade eden Adem Ocak, yaklaşık 5 yıldır dağ bisikleti sporuyla uğraştığını söyledi. Ne yazık ki Uludağ’a ulaşımın kısıtlı olduğunu belirten Ocak, Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde yarışmalar tertiplendiğini, oradaki teleferiklerin ücretsiz olduğunu belirterek, ulaşım için yetkililerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.