Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosa ve Gomez bombası! Ezeli rakibe mi gidiyor?

Fenerbahçe yönetimi, devre arasında bombayı patlatıyor. 10 numara krizi yaşayan sarı lacivertliler, Milan’da mutsuz olan eski Beşiktaşlı Jose Sosa ve Wolfsburg'ta yokları oynayan Gomez'e teklif yapmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosa ve Gomez bombası! Ezeli rakibe mi gidiyor?
Jose Sosa’nın Milan’da, Mario Gomez’in ise Wolfsburg’daki durumlarını uzaktan izleyen Fenerbahçe, iki futbolcu için de uygun ortam oluşmasını bekliyor.

Milan'da forma şansı bulamayan Jose Sosa'yla ilgili Beşiktaş'tan başka bir takımın da ilgisinin bulunduğu iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. Sarı lacivertlilerin devre arasında 10 numara bölgesi için Sosa'yı kiralayacağı yönünde dedikodular ayyuka çıkarken, Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili sessizliğini dün de korudu...

Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Avrupa'daki birçok oyuncu gibi Sosa'nın kulübündeki durumunu belirli periyotlar halinde kontrol ediyor. Ancak Sosa'nın henüz Milan'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok... Bu nedenle F.Bahçe ne oyuncunun menajeri ne de kulüp bazında transfer için herhangi bir adım atmadı.

GOMEZ AYRILMAK İSTERSE…

F.Bahçe'nin durumunu takip ettirdiği oyuncular arasında Beşiktaş'tan ayrılıp Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez de var. Golcü futbolcunun, takımından ayrılma ihtimali doğarsa, F.Bahçe girişimde bulunabilir. Ancak henüz resmi bir girişim yok.

EN CİDDİ ADAY BEN ARFA

Sarı-lacivertlilerin devre arasında kadrosuna katabileceği en ciddi aday olarak ise Hatem Ben Arfa gösteriliyor. Ben Arfa, sezon başında F.Bahçe'nin teklifine rağmen bedelsiz olarak Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Ancak bu kulüpte istediğini bulamadı. Bu nedenle ayrılık sinyalleri veren Ben Arfa'ya "Devre arası seninle görüşebiliriz" mesajı iletildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.