Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simeone: Arda'ya ilk bakışta aşık oldum

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Arda Turan ile ilgili sözleri uzun süre konuşulacak cinsten oldu. Simeone, Arda'ya ilk bakışta aşık olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2014 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2014 00:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Simeone: Arda'ya ilk bakışta aşık oldum
 Diego Simeone, İspanya'da yayınlanan kültürel "Jot Down Magazine" dergisine özel bir röportaj verdi. Röportajında Arda Turan için özel cümleler kullanan Arjantin'li teknik adam O'nun çok özel birisi olduğunun altını çizdi.

Diego Simeone, Arda'nın kendisi için söylediği, "Senin için kalbimi veririm" sözlerine cevap vererek, "Arda çok özel bir çocuk, kocaman bir kalbi var, İspanyolca konuşmuyor ancak vücut dili ile, bakışarak birbirimizi anlıyoruz" dedi.

Simeone verdiği röportajda daha da ileri giderek, "Bazı insanlar var ki konuşmaya bile ihtiyaç duymazsınız, sadece bakarsınız, o bakış size onu bağlar, şayet olmasaydı ilk bakışta aşkın ne önemi kalırdı ki" sözlerini etti.

Arjantinli hoca futbolcuları transfer ederken onların burcuna çok dikkat ettiğini de sözlerine ekleyerek, "Burçlar insanların karakterini belirtiyor, bana o kişi hakkında ipuçları sağlıyor" cevabını verdi.

(Hürriyet)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.