Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Shota: Sonuç beni mutsuz etmedi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 1-1 berabere kaldıkları Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sonuçtan mutsuz olmadığını söyledi. Shota, güzel bir maç oynadıklarını belirterek, "İkisi de gerçekten iyi oynayan...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 1-1 berabere kaldıkları Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sonuçtan mutsuz olmadığını söyledi.

Shota, güzel bir maç oynadıklarını belirterek, "İkisi de gerçekten iyi oynayan güzel bir top tutma kombinasyonla kaleye dönük oynayan iki ekip. Bizim için çok önemli bir maçtı. Beklediğimiz gibi de geçti. Çalıştığımız pozisyonlar da oldu. Tabi istediğiniz her zaman olmuyor. Birkaç pozisyona girdik atamadık. İlk golü atarsak olurdu ama olmadı atamadık. İkinci devre biraz daha top tutmak, biraz daha çabuk oynamak isterdik ama olmadı. Sonuç beni mutsuz etmedi. Zor bir deplasman, kolay değil. Seyirciyi tebrik ediyorum."

İlhan Eker ise "Taraftarı ile bütünleşmiş bir takımdan üç puan almak istiyorduk. Gerçekten Bursaspor iyi oynadı. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Önemli olan kaybetmemekti. Galatasaray maçı var, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." dedi.

Malki ise "Atılan gol talihsiz bir goldü. Ama önemli olan berabere kaldık en azından mağlup olmadık." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.