Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nordmeccanica Piacenza'ya konuk olacak VakıfBank’ta hedef 2’de 2 yapmak

Tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan VakıfBank, 2014-2015 sezonu E Grubu ikinci maçında deplasmanda son İtalya Ligi şampiyonu Nordmeccanica Piacenza ile karşılaşıyor. Piacenza kentinde oynanacak mücadele yarın saat 21.30’da...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nordmeccanica Piacenza'ya konuk olacak VakıfBank’ta hedef 2’de 2 yapmak
Tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan VakıfBank, 2014-2015 sezonu E Grubu ikinci maçında deplasmanda son İtalya Ligi şampiyonu Nordmeccanica Piacenza ile karşılaşıyor. Piacenza kentinde oynanacak mücadele yarın saat 21.30’da başlayacak.

CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı Türk takımı olan VakıfBank, E Grubu’nda ikinci maçını deplasmanda son İtalya Ligi şampiyonu Nordmecannica Piacenza’ya karşı oynayacak. 3.700 kişilik Palabanca Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, yarın TSİ 21.30’da başlayacak. Grubun diğer maçında ise ilk hafta VakıfBank’a 3-0 kaybeden Partizan Vizura Belgrad, evinde Nordmeccanica Piacenza’yı 3-2 mağlup eden RC Cannes’ı ağırlayacak.

VakıfBank ile iki kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Başantrenör Giovanni Guidetti, yarınki maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu turnuvada bütün maçlar ayrı bir önem taşıyor. Son İtalya şampiyonu Piacenza da oldukça saygı duyduğumuz bir rakip. İlk hafta RC Cannes’a karşı oldukça iyi mücadele edip 5 setlik bir maç oynadılar. Kadrolarında yakından tanıdığım kaliteli oyuncuları bulunuyor. Kesinlikle çok dikkatli olmalıyız. VakıfBank olarak gün geçtikçe daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

VakıfBank'ın başarılı oyuncularından Robin de Kruijf ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Piacenza ile oynayacağımız ve orada tekrar eski takım arkadaşlarımı göreceğim için oldukça heyecanlıyım. Rakibimiz son İtalya şampiyonu ve bu yıl yine güçlü bir kadroya sahip. Mücadelenin oldukça zorlu geçeceğini fakat kazanan tarafın biz olacağımızı düşünüyorum." dedi.

İstanbul'da oynadığı E Grubu'ndaki ilk maçta Partizan'ı 3-0 yenen VakıfBank’ın maçlarının programı ise şöyle:

Yarın
Piacenza – VakıfBank

11 Aralık 2014
VakıfBank – RC Cannes

13 Ocak 2015
RC Cannes – VakıfBank

21 Ocak 2015
VakıfBank – Piacenza

28 Ocak 2015
Partizan – VakıfBank
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.