Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Beşiktaş, Çalışmalara Ara Vermeden Başladı

Süper Lig’in 19. hafta erteleme maçında dün Trabzonspor’u deplasmanda 2-0 ile geçen ve liderliğe yükselen Beşiktaş, 26. haftada evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.Spor Toto Süper Lig’in 19....

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’in 19. hafta erteleme maçında dün Trabzonspor’u deplasmanda 2-0 ile geçen ve liderliğe yükselen Beşiktaş, 26. haftada evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen ve dün oynanan Trabzonspor maçını kayıpsız geçen siyah-beyazlılar, 60 puana ulaşarak Fenerbahçe’nin 1 puan önünde liderliğe yükseldi. Ligin 26. haftasında cumartesi günü evinde Antalyaspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda dünkü Trabzonspor maçında görev alan oyuncular yenileme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından pas ve koşu çalışmaları yaptı. Siyah-beyazlılar, çalışmalarını çift kale maç yaparak tamamladı.
Öte yandan siyah-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan ve salonda çalışan Oğuzhan Özyakup ve Tolga Zengin’e gün içinde MR çekileceği ve durumlarının netlik kazanacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.