Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu’ndan bayram mesajı

TFF 1. LİG EKİPLERİNDEN KEÇİÖRENGÜCÜ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEDAT TAHİROĞLU, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu’ndan bayram mesajı

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Ramazan Bayramı sebebi ile yayınladığı mesajda, "Ailemizden, yakınlarımızdan uzakta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın bizlere sağlıklı ve güzel günler getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl bayramın evlerde geçeceğini hatırlatan Başkan Tahiroğlu’nun Ramazan Bayramı mesajı şu şekilde:

“Birlik ve beraberliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve barış gibi pek çok güzelliği bizlere yaşatan mübarek Ramazan Ayı’nı uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 küresel salgınından dolayı bu yıl bayramı evlerimizde geçireceğiz. Ailemizden, yakınlarımızdan uzakta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın bizlere sağlıklı ve güzel günler getirmesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, ve kardeşliğin arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini ve bizleri daha nice Ramazanlara kavuşturmasını Rabbimizden dilerim.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.