Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı

Süper Lig’de mücadele eden SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı. Kulüp gerekli açıklamanın daha sonra yapılacağını duyurdu. SAİ Kayseri Erciyesspor, lig başında başarılı olmak amacıyla takımın...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’de mücadele eden SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı. Kulüp gerekli açıklamanın daha sonra yapılacağını duyurdu.

SAİ Kayseri Erciyesspor, lig başında başarılı olmak amacıyla takımın başına getirdiği Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 10’uncu hafta sonrasında yollarını ayırdı. Kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Takımımız bünyesinde görev yapan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verilmiştir. Gerekli açıklamalar daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.” ifadelerine yer verdi.

SAİ Kayseri Erciyesspor, Bülent Korkmaz ile ligdeki 10 haftalık süreçte 10 maçta bir galibiyet alırken, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 9 puana sahip takım ligde 15’inci sırada yer alıyor. Kayseri Erciyesspor, son lig maçında Eskişehirspor’a 2-1 mağlup olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.