Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar eden sporcuya Goethe ile veda ettiler

Soçi’de düzenlenen 22.Kış Oyunları’nın ardından ülkesine dönen ve bir gün sonra intihar ederek yaşamına son veren biatloncu Julia Pieper, Almanya’da bugün düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İntihar eden sporcuya Goethe ile veda ettiler
 Uzun süredir yaşadığı psikolojik sorunlarla bilinen Pieper’in kendi biatlon tüfeği ile intihar etmesi ülkede şok etkisi yaratırken, polis 19 yaşındaki sporcunun ölümünün arkadaşı Toni Foertsch ile bağlantılı olabileceği düşünülüyor. Foertsch’in, Facebook hesabına, “Artık hep bana ait olacaksın” yazması şüpheleri artırırken, genç kızın bugün düzenlenen cenaze töreni oldukça duygusal anlara sahne oldu.

Kısa sürede gençler düzeyinde büyük başarılar elde eden Pieper’in, son dönemde büyük bir travma yaşadığı, yeme bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü ve arabayla bir ağaca çarptığı bildirildi. Alman Kayak Federasyonu da yaptığı bir açıklamayla Julia Pieper’in ailesine taziyede bulundu. Mesajda, “Julia Pieper, en umut verici genç adaylarımız arasındaydı. Ölümünden büyük üzüntü duyuyoruz” ifadelerine yer verildi. St James Kilisesi’nde gerçekleştirilen cenaze töreni öncesi Julia Pieper’in ailesi tarafından verilen ilan ise oldukça dikkat çekiciydi. İlanda dünyaca ünlü Alman yazar Goethe’nin unutulmaz sözlerinden birine yer veren aile, “kalbinde olanı ölüm bile unutturamaz” ifadelerini kullandı.



(Hürriyet)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.