Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hentbol Bayanlar Süper Ligi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi, kamp yapmak üzere Çatalzeytin’e geldi.Süper Lig karşılaşmaları öncesi 11 - 19 Ağustos 2015 tarihleri arasında kamp çalışmalarını Çatalzeytin Kapalı Spor Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi, kamp yapmak üzere Çatalzeytin’e geldi.
Süper Lig karşılaşmaları öncesi 11 - 19 Ağustos 2015 tarihleri arasında kamp çalışmalarını Çatalzeytin Kapalı Spor Salonu’nda çift idman ile sürdürecek olan Üsküdar Belediye, kros çalışmalarını ise MYO yerleşkesinde yapacak.
Çatalzeytin Belediyesi Sosyal Tesislerinde konaklayan takım; başantrenör Serkan İnci, yardımcı antrenörler Seyhan Kaljoshi ve İldar Tekdal ile masör Handan Turan yönetiminde 15 kadın sporcudan oluşuyor. 3 Eylül’de başlayacak Türkiye Kupası hazırlıkları için Çatalzeytin’e gelen hentbol takımının başantrenörü Serkan İnci “Çatalzeytin kamp yapacak takımlar için ideal bir belde. Masmavi Karadeniz’in kıyısında yemyeşil ormanların eteğinde huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konaklama yeri ile salon arasının birbirine çok yakın olması ve belediye başkanı Musa İhsan Uğuz’un yakın ilgisi bizim burada kamp yapmamızı sağladı. Takımımız ligin en genç ve tek yerli sporculardan oluşan takımıdır. Ligde 12 takım var. Kastamonu’nun da takımı ligde mücadele ediyor. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Yakın zamanda Üsküdar Belediye Başkanımız da ilçeye gelerek bizimle birlikte olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.