Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe ile Konyaspor 44. randevuda

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın sahasında oynayacağı Konyaspor ile ligde 44. kez karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile Konyaspor 44. randevuda

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın sahasında oynayacağı Konyaspor ile ligde 44. kez karşılaşacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın saat 20.00’de evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan haftalarda sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray’ın ardından zirve takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

44. randevu

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konya temsilcisi 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan mücadeleyi Konyaspor, 1-0’lık skorla kazanmıştı.

Kadıköy’de 2 kez kaybetti

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de bu sezon evinde 11 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı 11 müsabakada 8 kez kazanırken, sadece 2 kez de 3 puan alamadı. Kanarya, Kadıköy’deki 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe son olarak sahasında Kasımpaşa ile mücadele etti ve 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

Michy Batshuayi cezalı

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Brezilyalı futbolcu Joao Pedro, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Pedro’nun yanı sıra Adana Demirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Michy Batshuayi de Konyaspor maçında görev alamayacak.

7 futbolcu sınırında

Sarı-lacivertlilerde sarı kart ceza sınırındaki futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Emre Mor ve Miha Zajc sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Söz konusu futbolcular, Konyaspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak deplasmanda Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Düdük Atilla Karaoğlan’da

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. 7 haftalık aranın ardından sahalara dönen Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi de Mustafa Kürşad Filiz olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.