Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Grundig İnegöl Belediye’yi 3-0’la geçti

Erkekler Voleybol Ligi’nin 7. hafta mücadelesinde İnegöl Belediye’yi konuk eden Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, rakibini rahat bir oyunla 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla ligde 7’de 7 yapan sarı-lacivertli ekip, ligde tek namağlup takım...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Grundig İnegöl Belediye’yi 3-0’la geçti
Erkekler Voleybol Ligi’nin 7. hafta mücadelesinde İnegöl Belediye’yi konuk eden Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, rakibini rahat bir oyunla 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla ligde 7’de 7 yapan sarı-lacivertli ekip, ligde tek namağlup takım unvanı ile zirvedeki yerini kordu.

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan Dinçay da izledi. Maçın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçildi ve Fenerbahçe Grundig ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Molanın ardından oyundaki ağırlığını arttıran Fenerbahçe ikinci teknik molayı 16-12, seti de 25-18 önde tamamladı.

İkinci sette ilk setin tekrarı gibi oynandı. İlk teknik molayı 8-7, ikinci teknik molayı ise 16-12 önde geçen Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, seti 25-23 kazanarak; maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette ise rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Grundig ilk teknik molayı 8-3 önde geçti. Oyundaki üstünlüğü sürdüren Fenerbahçe ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Genç oyuncuların görev aldığı bu dakikalarda, Fenerbahçe Grundig aradaki sayı farkının kapanmasına izin vermedi ve seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.