Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin İpekoğlu: Fenerbahçe imkan verirse sürpriz yapabiliriz

Fethiyesor Tekni Direktörü Engin İpekoğlu, 'Fenerbahçe'yi yeneceğiz' şeklindeki söylemlerin yanlış olacağını belirterek, "Ancak tarihe geri dönüp baktığımızda kupa maçlarında birçok sürpriz olmuştur. Fenerbahçe bize sürpriz yapma...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fethiyesor Tekni Direktörü Engin İpekoğlu, 'Fenerbahçe'yi yeneceğiz' şeklindeki söylemlerin yanlış olacağını belirterek, "Ancak tarihe geri dönüp baktığımızda kupa maçlarında birçok sürpriz olmuştur. Fenerbahçe bize sürpriz yapma imkanı sunarsa biz de bir sürpriz yapabiliriz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında, yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor, Dereağzı Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Engin İpekoğlu, bu tip maçlarda oyuncuların çok fazla konsantre edilmesine gerek olmadığını, oyuncuların kendiliğinden motive olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle hedefimiz, ligimizde alt sıralardan bir an önce kurtulmak. Hedefimiz bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı. Tabii ki yarın da kupa maçı oynayacağız. Kalkıp burada Fenerbahçe'yi yeneceğiz söylemlerinde bulunmak yanlış olur; ancak tarihe geri dönüp baktığımızda kupa maçlarında birçok sürpriz olmuştur. Fenerbahçe bize sürpriz yapma imkanı sunarsa biz de bir sürpriz yapabiliriz."

"FENERBAHÇE GİBİ BİR STATTA İNSANIN HEYECANLANMAMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Bir dönem Fenerbahçe'nin de kalesini koruyan teknik direktör İpekoğlu, 'Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek olmanız sizi heyecanlandırıyor mu?' şeklindeki soruya, "İnsan heyecanlanıyor. Formasını daha önceden giymekten değil de her maç öncesinde bir heyecan oluyor. Zaten bu heyecan olmazsa olmaz. Fenerbahçe gibi bir statta da insanın heyecanlanmaması mümkün değil." cevabını verdi.

"LİGDE KALIP KALMAYACAĞIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ 4 MAÇ BELİRLEYECEK"

PTT 1. Lig'de 14. hafta itibariyle 6 puanla son sırada bulunan Fethiyespor'un ligdeki durumuyla ilgli de konuşan Engin İpekoğlu, göreve 4 gün önce geldiğini hatırlatarak, "Biz de bu süre içinde başkanımızla, her türlü olasılığı masaya yatırıp o doğrultuda uzun vadeli anlaşma yaptık." derken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada her türlü olumsuzlukları da göz önüne alarak anlaşmayı yaptık. Şu anda ligde 6 puanımız var, bu sıkıntılı bir durum. İlk yarının bitmesine 4 hafta var. Bu 4 haftada alacağımız puanlar, Fethiyespor'un geleceğini belirleyecektir. Bizim bu ligde kalıp kalamayacağımızı önümüzdeki 4 hafta belirleyecek. Çünkü bu 4 maç, hemen hemen alt sıralardaki rakiplerimizle oynayacağımız maçlar. Allah korusun küme düşersek yapacak bir şey yok. Bir sonraki seneye şampiyon olup tekrar çıkacağız ve devam edeceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.