Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Belediyespor'un genç yıldızı

Voleybol Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde sergilediği başarılı performansın ardından CEVCUP’a katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, genç oyuncu Aylin Sarıoğlu’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2014 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2014 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Belediyespor'un genç yıldızı
 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle futbol dışındaki tüm branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün bayan voleybol takımı, geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı tablonun ardından zorlu geçecek sezona ve CEVCUP kupasına hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da hız verildi.

Alt yapıdan yetişen 3 sezondur A takımda oynama başarısını gösteren 1995 doğumlu orta oyuncu Aylin Sarıoğlu’nun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı.

Genç oyuncu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Voleybol Baş Antrenörü Emin İmen’in de katıldığı törenle yeni sözleşmeye imza attı. Yeniden yeşil- beyaz formayı giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sarıoğlu, “Hem Avrupa hem lig mücadelesinde üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle mücadele verdikleri tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Alt yapıdan yetişen oyuncularla birlikte tecrübeli sporcularımızı da kadromuza dahil ederek, Türk voleyboluna hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.