Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’un galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.Süper Lig’de geçen sene başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, 2016-2017 sezonuna istediği gibi...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.
Süper Lig’de geçen sene başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, 2016-2017 sezonuna istediği gibi başlayamadı. Kırmızı-beyazlılar 5 hafta sonunda 2 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, gol yollarında sorunlar yaşıyor. Akdeniz temsilcisi 5 maç sonunda rakip kaleye 4 gol atarken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Antalyaspor, geçtiğimiz sezon 5 hafta sonunda rakip ağlara 10 gol atma başarısı göstermişti.
Son 6 resmi maçta galibiyet yok
Antalyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 6 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. Akdeniz temsilcisi oynadığı son 6 maçta 2 beraberlik, 4’de yenilgi aldı. Kırmızı-beyazlılar en son geçtiğimiz sezonun 33. haftasında sahasında Trabzonspor’u 7-0 yendiği maçta galibiyet yüzü görebilmişti. Antalyaspor, sonrasında oynadığı 6 maçta sırasıyla geçen sezonun son haftasında Gaziantepspor’a 2-0 yenilirken, bu sezonun ilk haftasında Osmanlıspor ile 0-0 berabere, Aytemiz Alanyaspor’a 2-1, Atiker Konyaspor’a 3-1, Kardemir Karabükspor’a 3-2 yenilirken, Akhisar Belediye Gençlikspor ile de 0-0 golsüz berabere kaldı.
Öte yandan Antalyaspor, bir günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.