Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2019 Eyowf için start verildi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyesi Perviz Aran, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Aran, beraberinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2015 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2015 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2019 Eyowf için start verildi
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyesi Perviz Aran, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Aran, beraberinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret ederek 2019 yılında Erzurum’da yapılması planlanan Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Mehmet Sekmen ziyarette yaptığı konuşmada, "Şehrimizi ziyarete gelen Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu üyemiz Perviz Aran, Bakanlığımızın ve Milli Olimpiyat Komitemizin girişimiyle, Federasyon Başkanlarımızın, Valiliğimizin, Üniversitelerimizin destekleriyle, 2019 EYOF Olimpiyatları şehrimize verildi. Hep beraber 2019 EYOWF Olimpiyatlarının hazırlığını yapıyoruz. İnanıyorum ki burada milli olimpiyat komitemiz bize teknik danışmanlık yaparak gerekli desteği verecektir. Her birlikte el ele vererek 2019 EYOWF Olimpiyatlarına hazırlanacağız." dedi.

Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Perviz Aran da yaptığı konuşmada, "2019 yılı EYOWF Kış Oyunları Erzurum'da düzenlenecek. Bu, gençlik açısından önemli bir organizasyondur. 2015 yılında Avusturya ve Liechtenstein ülkelerinin ortak düzenlediği oyunlara 45 Avrupa ülkesi katılmıştı. Erzurum, kış sporları açısından, bizim ülkemiz için çok önemli bir şehirdir. Bildiğiniz gibi, 4 tane Kış Sporları Federasyonumuz var. Bunlar, Kayak Federasyonu, Buz Pateni Federasyonu, Buz Hokeyi Federasyonu ve Kızak Federasyonu. Sporcularımız ağırlıklı olarak bu bölgeden çıkıyor. Erzurum 2019 için hedefimiz, şu an 10-14 yaş grubundaki sporcularımızdır. Erzurum 2019’da, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin büyük organizasyonunun yanı sıra, sporcularımızın da aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.