Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medyanın gücü

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 00:00

Düzenlenecek yardım organizasyonun ardından moraller bozulmuş, Bursaspor’un tek başına bırakılması özellikle taraftar cephesinde öfkeye neden olmuştu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın masadan “biz yokuz” diyerek kalkmasına yeşil beyaz renklere gönül verenler, sosyal medyada çok sert tepki gösterdi.  Öyle ki; BTSO Başkanı İbrahim Burkay Türkiye gündemine 7. sıradan girdi ve uzun süre gündemde kaldı. Taraftarın sosyal medyaya yansıyan öfkesi karşılık bulmuş olacak ki, İbrahim Burkay, hemen akabinde 4 Ocak tarihini işaret etti.

Altıparmak’taki BTSO binasında düzenlenen toplantıda Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursaspor Kulubü Başkanı Mesut Mestan, İbrahim Burkay ile beraber karşımızdaydı. Yardım destek paketini açıklayan Burkay, iş dünyasıyla beraber Süper Lig yolculuğu için yol haritasını açıkladı. Buna göre özel sektör temsilcileri 100 bin forma bedeli 10 milyon TL, büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi 80 bin forma karşılığı katkı, BESOB ve BAOB’un da toplamda 20 bin forma bedeli ile destek olacaklarını duyurdu. Bursaspor taraftarlarından da 16 bin forma bedeli destek bekleniyor. Böylece 216 bin forma karşılığında Bursaspor’a 21.6 milyon TL kaynak sağlanmış olacak. Destek bununla da sınırlı değil üstelik. Bursaspor’un 57. kuruluş yıldönümü olan 1 Haziran’da bir yardım gecesi organize edilecek. Gecenin geliri ise Bursaspor’a aktarılacak.

Evet; BTSO’nun bu kampanyasına sayın Mesut Mestan’ın yanı sıra yönetim kurulunda bulunan diğer isimlerinde güzel bir rakam ile destek vermesini bekliyoruz. Rakamı da kulübün sosyal medya adreslerinden duyurursanız şahane olur. 

21.6 milyon TL. Vallahi güzel para. Yeterli mi elbette değil. Ama bu parayı beğenmeme gibi bir lüksümüz olamaz hiçbirimizin. Akıllı transferler yapılarak geçiş dönemi kazasız belasız atlatılmalı. Bursaspor’un 1 kuruşu dahi menajer denen tayfaya kaptırılmamalı. Ne geldiyse başımıza Ali Ay ve bu menajer tayfadan geldi. O nedenle nokta transferler şartoğlu şart. Bir de Bursaspor Kulübü’ne küfürlü tezahüratlardan da çok ceza kesildi arkadaşlar. Bundaki katkınız yadsınamayacak kadar çok maalesef. Yıl oldu 2020 siz hala koymalı tezahüratlar yapıyorsunuz. Siz de kendinizi resetleyin ve küfürlü tezahüratlar ile vedalaşın. Yeni ve coşkulu besteler ile tribünlere level atlatın. Bu çok da zor olmasa gerek. Tribün liderlerine bu anlamda büyük görev düşüyor. Haydi siz de bu şekilde omuz verin ve kulüp kasasından bundan sonra olumsuz tezahürattan bir kuruş bile çıkmasın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.