Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SONBAHAR YAPRAKLARI FUTBOLU

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2021 00:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 00:09

Veda’ya hazırlanırken sonbahar, adeta “beni hatırlayın” dercesine güneşli ve ılıman bir hava bırakmıştı İstanbul’a. Tipik, “Pazar öğleden sonrası” sakinliğinden kurtulmak için, Karagümrük- Trabzonspor maçı ideal gözüküyordu. Ne var ki; iki takımın da sonbahar romantizmine kapılan futbolu, bu dileğimin gerçekleşmesine engel oldu.

İstanbul’a, yenilgisiz lider olarak gelen Tarbzonspor, unvanını devam ettirmek ve takipçileri ile aradaki puan farkını daha da açmak için sahadaydı. Konya’nın ve Alanya’nın mağlubiyetlerine Hatay da eşlik edince, Bordo Mavili takımın, en yakın rakibine on puan fark atma imkanı doğmuştu. Bu avantajını sürdürmek isteyen Trabzonspor’dan, tempolu oyun bekledi futbol severler ancak bu beklenti de kaldı. Maçın on sekizinci dakikasında, Djanıny’in penaltı golü ile öne geçen lider, tempoyu ayarladı. Karagümrük’ün cılız atakları da maça hareket getirmedi. İkinci yarıda da aynı futbol mantığını uygulayan Trabzonspor, altmış ikinci dakikada Abdülkadir’in , ceza sahasının dışından nefis şutuyla skoru da yakalayınca, oyunu iyice rölantiye aldı.

Karagümrük, bir önceki hafta Kasımpaşa deplasmanında cezalı duruma düşen iki oyuncusu Biglia ve Hedenstad’ın eksikliğini bir hayli hissetti. Böylesi önemli bir maç öncesi, iki oyuncunun da gereksiz biçimde sarı kart cezalısı konuma düşünce, Kırmızı Siyah’lı takım, Trabzonspor önünde adeta yokları oynadı.

Trabzonspor bu galibiyetle puan farkını on’a çıkartsa da oynana futbol zevk vermedi. Şu anda rüzgârı arkasına alan yenilgisiz lider umarım daha zevkli bir futbol ile biz futbolseverlerin önüne çıkar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.