Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şok üstüne şok!

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2019 00:01

Bursaspor, puan silme şokunu yaşamasının ardından ikinci şoku Adana deplasmanında yaşadı.

Ligde son üç maçını kazanan yeşil beyazlı ekip, geride kalan 4 haftada sadece iki gol atan rakibinden ilk 10 dakikada iki, maçın tamamında ise tam 4 gol birden yedi.

Üst üste gelen şok goller yeşil beyazlı ekibi oyundan da kopardı.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak geçtiğimiz haftaya oranla Burak Kapacak’ı kadroya almadı ve Atanasov’u ilk 11’de sahaya sürdü. Burak Altıparmak’ı kanada koyan Koşukavak, bu oyuncudan yeterli verimi alamadı ve ikinci yarıda bu hatasından dönerek Burak’ı orta sahaya çekti. Ancak ilk 45 dakikada yenilen 3 golün dönüşünü yeşil beyazlı ekip gerçekleştiremedi.

Özellikle kanatlarda çok aksayan yeşil beyazlı ekip, rakibin ataklarında da çaresiz kaldı. Bir kanatta Volkan Şen, diğer kanatta da Samet yeşil beyazlı savunmayı adeta bunalttı.

Kanatların aksaması, orta alanda Atanasov ve Aykut’un kötü performansına kenardan da müdahale gelmeyince farklı skor bir anlamda kaçınılmaz oldu.

İkinci yarıda yeşil beyazlı ekip daha çok risk aldı ancak bu bölümde de ev sahibi ekip ani kontrataklar yakaladı. Net fırsatları harcayan ev sahibi ekip farkı daha da açma şansını kaçırırken bu Bursaspor için de bir şanstı.

Sonuç olarak, yeşil beyazlı ekip mutlak galibiyet için çıktığı Adana deplasmanında önce 3 puan silme şoku yaşadı ardından da 4-1’lik yenilgiyle ikinci şokunu yaşadı.

Bu hafta Bursa’da oynanacak olan Erzurumspor maçı yeşil beyazlı ekip için yara sarma mücadelesi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.