Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıra Transferlerde

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2019 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 00:06

Sonunda günlerdir beklediğimiz haber geldi ve Bursaspor’un transfer tahtası açıldı. Beklenen oldu. Yönetim açıkçası çok uğraştı ama bazı bürokratik işlemler nedeniyle son güne kadar işlemler sürdü.

Bu hamle camiayı bir hayli rahatlattı. Alınacak futbolcularla Bursaspor eminim daha iddialı olacaktır. Her ne kadar takımla çalışma imkanı bulamasalar da takıma katılan oyuncuların ligi iyi tanıyor olmaları ve tecrübeleri büyük avantaj.

Burada teknik direktör Yalçın Koşukavak’a büyük iş düşüyor. Takımı tamamen değiştirecek mi yoksa gelen oyuncuları ilk iki lig maçında iyi bir performans gösteren genç oyuncuların arasına bilinçli olarak mı serpiştirecek. Burası çok önemli. İşin doğru olanı, gençlerden oluşan iskelet kadroyu koruyup, hazır gördüğü yeni transferleri yavaş yavaş takıma monte etmesi.

Geçen sezon Eskişehirspor’u hatırlayın. Transfer tahtasını açar açmaz bekleyen oyuncuları transfer edip takıma hemen takıma koydular. Oysa gençler öyle bir hava yakalamıştı ki, herkes tarafından alkışlamıyordu. Sonra ne oldu? Eskişehirspor düşmekten son anda kurtuldu.

Bu işin doğrusu belirttiğim gibi gençleri küstürmeden, onlara güvenildiğini göstererek tecrübeli oyuncuları yavaş yavaş takıma monte etmek. Çünkü buna zaman var. Ligin başındayız. Daha bu ligde çok şey olur. Önemli olan eskisiyle yenisiyle takımı kaynaştırıp bir takım olgusu yakalamak. Yalçın Koşukavak’ın bu şekilde davranacağını düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.