Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdi Tam Zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2021 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2021 00:03

Sezon başında ligde kalıp kalmayacağı tartışılan Bursaspor'da teknik ekip ve oyuncular çıtayı öyle bir seviyeye getirdi ki, Yeşil Beyazlılar sadece ülkemizde değil, artık Avrupa'da da dikkatle takip edilen bir takım konumuna geldi. Zira geleceğe damga vurması beklenen Vakıfköy'ün genç yıldız adayları, pandeminin etkisiyle oldukça zorlanan futbol sektörünün ilgisini daha çok çekeceğe benziyor. Nazar değmesin diyelim.

Zaten;

Tamamına yakını öz kaynaklarından beslenen bir takımın oynayacağı maçlar ülke çapında sabırsızlıkla bekleniyorsa, ortada büyük emek var demektir. Mustafa Er ve ekibi bu anlamda büyük iş başarmıştır. Bu emeğe güçlü bir destek şart. Pandemi nedeniyle taraftarından yoksun maçlara çıkan bu kadro, şehrin desteğini sonuna kadar hissetmeli. Görünen o ki, Süper Lig yarışı, ikinci yarıda hedefe oynayan şehirler arasında da büyük rekabete neden olacak. Asıl yarışın ve çetin mücadelenin şimdi başladığını unutmamak lazım.

Beklentimiz;

Birlikteliği üst seviyeye çıkaracak maddi manevi destek haberlerinin, hedefe giden yolda yeni bir kıvılcımı oluşturması. Yaşanan sürecin telafisi, artık bu şekilde birbirini tamamlayacak bu desteklerin yanı sıra, dayanışmanın getireceği mental etkilerden geçiyor. Şehrin, taraftarın çağrısına kulak veren herkesi kutlamak gerekiyor. Ligde ikinci yarıya Adana Demirspor maçıyla başlayacak Timsah'a zorlu periyod öncesinde, artarak gelecek destek mesajları, takıma yalnız olmadığını hissettirmesi açısından çok önemli.

İşte o yüzden şimdi tam zamanı...

GÜZEL BAŞLASIN GÜZEL BİTSİN

İlk yarıyı ligde ve kupada başarıyla kapatan Timsah'ın ikinci yarıda neler yapacağı merak konusu. Gerçekçi olmak gerekirse Bursaspor'u başlangıçta yine çok zorlu bir fikstür bekliyor. Transfer dezavantajına rağmen yakalanan ivme, sezon başına göre daha umutlu bir tablo ortaya koyuyor. Adana deplasmanından alınacak güzel sonuç ve şehirde yakalanacak hava ile birlikte Yeşil Beyazlılar yine adından sıkça söz ettiren bir takım izlettirecektir.

Zorlu yarışta puan barajı ne olur şu an bunu kestirmek güç ama Bursaspor ilk yarıdaki performansının altına düşmezse play-off hattında olacak gibi görünüyor. Üzerine koyması için de tecrübeli oyuncularının daha fazla katkı sağlamaları gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.