Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigortacılarda Home Ofis devam ediyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2020 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 00:03

Dünya'da binlerce kişinin ölümüne yol açan,insanları tehdit eden Corona (Covid-19) virüs ilk defa 29 Aralık 2019'da Çin'in Wuhan şehrinde başlamıştı ve ardından tüm Dünya' ile birlikte  Mart ayında ülkemizide etkisi altına aldı.

İçişleri bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanmak üzere Corona virüs tedbirleri kapsamında,

Başta Okullar, camii'ler , işyerleri Avm'ler.Lokanta Restaurant Cafe'ler,Luna parklar,Hamam Havuz sauna Kaplıca,Konser salonları ,Eğlence merkezleri,Düğün salonları,Sinema,Tiyatro,İnternet cafeler,Kuaför ve Berberler,Kıraathaneler,Çay bahçeleri,Dernek Lokaller ve adını sayamadığımız bir çok sektör kapanmıştı.

Birçok sektörde olduğu gibi halkımızın her konuda güvenliğini ilgilendiren Dünya'dada çok önemli bir konuma sahip olan sektörlerin başında gelen, toplumsal bir dayanışma sistemi  olan insanlar ile çok yakın iletişimi olan  mesleklerin başında gelen Sigortacılık'ta yeni kararlar alınarak bu süreci aksatmadan devam ettirmeyi başarıyor.

Sigortacılık genel müdürlüğü,Saik ile birlikte aldıkları karar ile daha önce uygulanan ofislerde Statik ıp kullanım zorunluluğu Mayıs ayı sonuna kadar  kaldırılması ile birlikte Sigorta acenteleride bir çok sektörde olduğu gibi ( Home ofis ) evden  müşterilerine uzaktan hizmet vererek çalışmalarına aksatmadan devam ediyorlar.

Acenteler müşterilerinin Sigorta poliçelerinin bitiş vadelerini hatırlatarak takibini yapıyor.

Tabiikide bu konuda her zaman duyarlı ve bilinçli olan olan vatandaşlarımız günü geldiğinde tüm sigortalarını zamanında yaptırmayıda ihmal etmeden Sigortalı yaşamaya devam ediyor.

Bu süreçte bir adım öne çıkan Hdi sigorta tüm çalışanları ve Genel müdürlüğü acenteleri ile iletişimi uzaktanda olsa telekonferans görüşme yolu ile iletişimi kesintisiz olarak devam ettirerek ve çeşitli yeni Sigorta ürünü geliştirerek Sigorta branşlarında yenilik  ve destekler ile  her zaman acentelerinin ve müşterilerinin yanında olmaya devam etmekte olduğunu görüyoruz.

Acentelerine bu özverili desteklerinden dolayı başta Hdi sigorta Genel müdürü Ceyhan Hancıoğlu'na Marmara bölge müdürü Ezgi Aynagöz hanıma,Genel müdürlük ve Marmara Bölge çalışan arkadaşlara teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bu arada ülkemizin öz yerli sermayeli şirketlerinden olan farklı branşlarda hizmetleri,başarılı çalışmaları ile yükselişini sürdüren Koru Sigorta'da çeşitli Destekler ile acentelerinin yanında olmaya devam ediyor, bu özverili çalışmalarından dolayı Koru sigorta Genel müdürlüğü ve çalışanlarına ve Marmara bölge müdürü Himmet Aksoy beye,bölge yardmıcısı Kerem Uyanık beyede ayrıca teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Sigorta deyince insanların ilk akla gelen araç sigortaları, Sigortacılıkta aşağıda belirtiğim gibi branş sayısı ve çeşitliliği çok fazla olan bir sektördür.

      Hastalık / Sağlık. Sağlık Sigortası ... Tamamlayıcı sağlık Sigortaları

      Kara Araçları Trafik - Kasko Sigortası

      Nakliyat. Emtea Nakliyat Sigortası ...

      İşyeri paket Yangın ve Doğal Afetler.

      Konut paket Yangın Sigortası ...

      Cep telefonu sigortaları

      Genel Zararlar. Cam Kırılması Sigortası ...

      Kara Araçları Sorumluluk.

      Su Araçları Tekne – Deniz Araçları Sigortası

      Mesleki Sorumluluk sigortaları

ve burada çeşitlerini detaylı uzun uzun sayamadığımız yüzlerce teminatlı sigortalar mevcuttur.

Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizdede 7 den 70 e tüm İnsanların tam zamanlı  Teknolojiyi kullanmaya başladığı bugünlerde artık herkeste akıllı Cep telefonu ile Sosyal medya ve Whatsap uygulaması mevcut ve kullanıyor.

Bu uzaktan Sigorta hizmetlerini almadan önce Çok önemli bir konuyu size hatırlatmak isterim.

Sigorta poliçelerinizi yaptırırken dikkat etmenizde faydalı telefon ve internet üzerinden alacağınız Sigorta hizmetini tanımadığınız şirket ve kişiler ile yazışarak Kredi kartı bilgilerinizi  Kesinlikle vermeyiniz.

Sigorta poliçelerinizi mevcut çalıştığınız acenteniz veya Şehrinizde bulunan aktif faal olan Sigorta acentelerini  ve internetten araştırma yaparak şehriniz ve ilçenizde bulunan güvenilir sigorta acenteleri ile görüşerek uzaktanda tüm sigorta branşlarından teklif alarak sigorta poliçelerinizi hazırlatıp Sigorta konusunda hiçbir mağduriyet yaşamadan danışma hizmetide almaya devam edebilirsiniz.

Burada dikkat edeceğiniz Çok önemli bir konuda mevcut Sigorta şirketinden daha önemli olan Sigorta acentesi güvenilirliği .

7/24 Her daim telefondan ulaşabileceğiniz  müşterilerinin herzaman yanında olan sizlere  Sigorta konularında yardımcı olmak için her daim hazırdır.

Banka ve internet üzerinden diğer dağıtım kanallarını tercih etmeden en doğrusu olan mevcut Sigorta acenteleri ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam edebileceğinizi hatırlatarak,

ve benimde bu sektörde 25 yıllık sigorta acentesi olarak sizlere tavsiyemdir.

Bu sıkıntılı günlerimizde tüm okurlarımıza Her daim Sigortalı ve Sağlıklı günler dilerim..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.