Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞANS VE 1 PUAN

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 00:02

Bursaspor için Tuzlaspor maçının, Giresun deplasmanına göre daha zor geçeceği belliydi. Son dönemde takımda oluşan eksiklerin getirdiği sıkıntıların üstüne, rakibin ligin üzerindeki kadro kalitesi de sahada dikkat çeken görüntüler arasındaydı. Ancak şunu da belirtmekte fayda var; iki takımın belli bölümlerdeki açık futbolu ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkardı. Bu yüzden iki taraf adına da giden gelen bir maç oldu.

Sonucu kısaca değerlendirecek olursak;

Böyle kora kor maçlarda gol yemiyorsanız galibiyet için her zaman bir şans vardır. O şans da son dakikada Batuhan ile Bursaspor'un ayağına geldi. Maalesef genç oyuncu topu kaleciye nişanladı. Bu da, sezon boyunca yaşanacak, tecrübe edinecek anlardan biriydi. Tuzlaspor'un verilmeyen golü, Burak Kapacak'ın direkleri döven şutu ve Batuhan ile kaçan en net pozisyona bakacak olursak 90 dakikanın özeti;  İki takım adına da şans veya şanssızlıklarla gelen teselli niteliğinde 1 puandı. 

TİMSAH AYAKTA KALDI

Neticede bu şartlarda alınan 1 puan kazanç olarak görülmeli. Bu kadar talihsizliğin üzerine kaleci Ataberk'in yıldızlaştığı 90 dakikadan puan çıkmasaydı, kadronun olağanüstü motivasyon gücü kaybedilebilirdi. Böylesine talihsizlikler yaşayan takımın ayakta kalması da önemliydi. Yeşil Beyazlılar, ilk devrede Balıkesirspor ile başlayıp Keçiörengücü ile biten 13 maçlık bölümde 23 puan toplayarak hedefini diri tutmuştu. Tam kadro Timsah aynı istatistiğin biraz üzerine çıkarak hedefine ulaşacak güçte. Yeter ki, motivasyon bozulmasın. Tabii, şunu da belirtelim; rakiplerin yaptıkları transferlerle güçlenmesi nedeniyle bu kez daha zorlu bir maraton görünüyor.

BARAJ YÜKSELİYOR

Geçen sezon 21. haftada 6. sıra 31 puanla kapanırken, bu sezon aynı hafta itibariyle play off hattı sınırında Keçiörengücü, Tuzlaspor ve Altınordu 37 puan toplamış durumda. Bu tablo da ilk 6 yarışının ne kadar zorlaştığının en büyük göstergesi. Yaşadığı tüm aksiliklere rağmen umutlarını taze tutan Bursaspor'un Balıkesir deplasmanından mutlak 3 puan çıkarıp yeni bir seriye başlaması gerekiyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.