Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Porselen Lamine Sayesinde Sağlıklı Gülüşler

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, porselen lamine diş uygulaması hakkında bilgi vererek, “Porselen lamine diş yöntemi minimal invaziv bir yöntemdir. Yani dişin üzerinde az bir pürüzlendirme hatta bazı vakalarda hiç pürüzlendirme...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, porselen lamine diş uygulaması hakkında bilgi vererek, “Porselen lamine diş yöntemi minimal invaziv bir yöntemdir. Yani dişin üzerinde az bir pürüzlendirme hatta bazı vakalarda hiç pürüzlendirme yapılmadan dahi yapılabiliyor. Bu durum vakaya bağlı olarak değişebiliyor, hekimin karar vermesi gerekiyor” dedi.
Ağız pürüzlendirme yapıldığı için geçici diş yapmaya gerek olmadığını ve bir haftada kişi özlediği gülüşe kavuşabileceğini kaydeden Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, “Birinci seansta kişiden ölçü alınıyor. İkinci seansta şekil ağızda beğeniliyor özel gülüş tasarımı yöntemleriyle ve üçüncü seansta buporselen lamine dişler seçtiğimiz renkte, formda geldikten sonra ağızda deneniyor. Hekim ve hasta onayı ile dişler ağıza yapıştırılıyor. Kişi istediği estetik gülüşe bir hafta gibi kısa bir sürede kavuşmuş oluyor ki bu çok büyük bir güzelliktir” diye konuştu.
PORSELEN LAMİNE DİŞ İLE YAPILAN GÜLÜŞ TASARIMI
Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, “Günümüzde mükemmel ve estetik görünen bir gülüş insanlara sıcaklık vermektedir. Dişlerimizin şekli, rengi ve kalitesi karşımızdaki insanlara gençlik görünümü, sağlık ve kendine güven olarak yansımaktadır. Elbetteki mükemmel, estetik gülüş kariyerinizi ve özel hayatınızı olumlu yönde geliştirecektir. Aynaya baktığınızda gülüşünüzden memnun değilseniz bu konuda uzman bir diş hekimine başvurarak kısa sürede arzu ettiğiniz estetik gülüş ve görünüşe kavuşabilirsiniz” dedi.
PORSELEN LAMİNE NEDİR, NASIL YAPILIR?
Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, lamine dişin, tırnak kalınlığında, istenen renk, boy ve formda özel olarak hazırlanmış bir porselen tabakanın dişin ön yüzüne yapıştırılması işlemi olduğunu ifade ederek, “Porselenden imal edilen bu kaplamalar ortalama 0,7mm kalınlığında, ışık geçirgenliğine sahiptirler. Mevcut bir diş üzerine mükemmel bir uyum ve hassasiyetle hazırlanıp yerleştirilirler. Porselen lamine uygulanacak dişlerde az miktarda da olsa bir aşındırma yapmak gerekir, bu yapılan aşındırma oranı dişin formuyla, rengiyle, konumuyla doğru orantılı olarak belirlenir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.