Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlığa atılan ‘KOCA’ bir imza

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 00:00

Öncelikle şunda eminim. Kendisi görev yaptığı yerde veya kurumda çok sayıda kişi tanıma fırsatı olmuştur. Fakat tüm Türkiye onu Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi kurulunca Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı olarak atanınca tanıdı.

Bu süreç zarfında zaman zaman kameralar karşısına geçer sağlıkla ilgili bilgileri aktarırdı kamuoyuna…

Kendisini  Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile birlikte daha yakından tanımış olduk.

Bahsettiğim kişi bu aralar herkesin merakla ve hayranlıkla takip ettiği Prof. Dr. Fahrettin Koca

Salgının ilk çıktığı Aralık 2019 tarihinden beri hemen hemen her gün ekranlarda oldu, halkını bilgilendirdi.

Toplumun her kesiminden takdir toplayan Bakan Koca, şeffaf duruşuyla, halkla iletişimiyle, yapıcı diliyle,  içten ve alçak gönüllüğüyle, bilimsel yaklaşımıyla ve daha birçok özellikte verdiği samimi açıklamalarla güven veren bir adam oldu.

Özellikle sosyal medyada olayı irdelediğimizde sadece bir tarafın değil her tarafın verdiği destek mesajlarıyla Bakan Koca’nın bu süreçte ne kadar sevildiğini ortaya koyuyor.

Sürekli kendisini her platformda takip eden biri olarak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı çoğu sosyal medya kullanıcıları gibi ben de hem çok takdir ettim hem de çok sevdim. Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden işini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor.

Burada şunu net bir şekilde ifade etmekte fayda vardır.  Türkiye, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı bu sıkıntılı süreçte, hem bir hekim hassasiyetinde  ayakta durmaya çalışan bilim adamı, hem de yetkisinde bulunan binlerce sağlık personelinin moral ve motivasyonunu üst seviyede tutan “kriz yönetiminde” usta bir siyasi kimlik olarak hatırlayacak.

Bu kritik süreçte ‘Salgın küresel, mücadele ulusal’ mottosoyla duruşunu, sevgisini, saygısını yüreğini ortaya koyan ‘Koca Adam’a biz de birey olarak herkes katkıda bulunarak destek olalım.

Olalım ki salgını bu topraklardan atabilelim!

Başkan Taban’ın başarısı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yönettiği şehri İnegöl’de başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Bursa medyası tarafından yakından takip edilen Taban, İnegöl halkı ile daima iç içe ve halkın da desteğini her fırsatta buluyor.

Başkan Taban Türkiye’de belki de çoğu başkanın ulaşmak istediği bir başarı grafiğini yakaladı.

Bu bağlamda, SONAR Araştırma Şirketi, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde İstanbul hariç 20 Büyükşehir’deki nüfusu yüksek olan 147 ilçenin belediye başkanlarının başarı performanslarını ölçmüş.

Bu araştırmada ilk 12 sıralamada AK Parti'den iki MHP'den ise bir belediye yer bulmuş.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 10. sırada yerini alarak önemli bir başarıya ulaşmış.

 Araştırma; 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak İstanbul hariç, nüfusu yüksek 20 Büyükşehir’in 333 ilçesinin 147’sinde gerçekleştirilmiş. Bu 147 ilçeden 27 tanesinde 1000 ila 1200 (ortalama) yüz yüze anket yöntemi uygulanarak halka başkanlar sorulmuş.

120 ilçede ise ortalama 400 telefon anketi (CATİ) yapılmış. Genel ortalamada cinsiyet ve yaş kotaları, Türkiye İstatistik Kurumu’nun tespitleri ve verileri doğrultusunda gerçekleştirilen araştırma sonucunda Bursa’dan sadece İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın sıralamaya girdiği listede; Taban, Bursa’nın 17 ilçe belediye başkanı arasında 1. sırada yer aldı.

Başkan Taban, AK Parti’nin Türkiye’de kazandığı belediye başkanlıkları sıralamasında ise 10. Sırada yer alarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Biz de burada Başkan Alper Taban’ı kutlar, kendisine ve ekibine İnegöl’e daha güzel katkılar sunmak için başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.