Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Taksiciler CHP'den memnun, AKP'den şikayetçi"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tandoğan'daki taksicilerle sohbet etti, taksiciler miting zamanlarında işlerinin nasıl olduğunu anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Taksiciler CHP'den memnun, AKP'den şikayetçi"
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tandoğan Meydanı'ndaki taksi durağını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu taksicilere, "Burada sık sık mitingler yapıyoruz. Bu durum sizin işlerinizi aksatıyor mu?" diye sordu. Taksiciler ise, 'CHP'lilerin mitinglere taksiyle geldiğini, AKP mitinglerinde ise bedava otobüs hizmeti ve kalabalık sebebiyle müşteri bulamadıklarını' söyledi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta hafta Samanyolu TV’ye konuk olduktan sonra, çıkışta sık sık mitinglere sahne olan Tandoğan Meydanı yakınlarındaki bir taksi durağını ziyaret etti. Taksiciler, “CHP mitingine gelenler taksi kullanıyor, işimiz daha da açılıyor. Ama AKP miting yaparsa fena... Çünkü AKP’ye gelenler taşıma otobüslerle geliyorlar, otobüslerle gidiyorlar, bir de miting yoğunluğu olunca, hem mitingden müşteri alamıyoruz, hem de sıkışıklık nedeniyle, normal müşterimizden oluyoruz" şeklinde konuştular.

Kaynak: T24
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.