Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süleyman Ayyılmaz CHP’den Milletvekili Aday Adayı

Yıllarca emek mücadelesinin içerisinde yer alan ve 27. Dönemde Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Süleyman Ayyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Aday Adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süleyman Ayyılmaz CHP’den Milletvekili Aday Adayı

Bursa’nın hem sendikal hem de emek ve demokrasi mücadelesinde yakından tanıdığı Süleyman Ayyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıkladı. Bir önceki dönemde 2. Bölge 5. Sıradan aday olan Ayyılmaz’ın aday adaylık açıklamasına çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili’nin yanı sıra dernek ve sendika temsilcileri de katıldı. Süleyman Ayyılmaz’ın aday adaylık açıklaması şöyle: “Bursa’nın demokratik kitle örgütleriyle sürekli iletişim halinde olması, bu anlamda bir koordinasyon merkezi oluşturmak için aday adayıyım.

Bursamız uzun zamandır hak ettiği değeri göremiyor. Sanayisiyle, tarımıyla ve turizmiyle ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlamasına karşın, genel bütçeden olması gereken desteği alamıyor. Bursa Halkımızın ürettiği emeğin karşılığını alabilmesi için aday adayıyım.

Ülkemiz büyük bir ekonomik kriz ve buhranın içinden geçerken, ne yazık ki 11 ilimizde gerçekleşen deprem felaketi ve ardından Şanlıurfa ilimizde ki sel felaketinde, birçok yurttaşımızı kaybettik. Acımız büyük bu acımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Dayanışma yaşatır, dayanışmayı büyüteceğiz yaralarımızı hep birlikte saracağız. Ülkemizde huzurun toplumsal barışın ve kardeşliğin yükselmesi için adayım.

Temel hak ve özgürlüklerin kazanılması için adayım.

Hakça bölüşebilmek için, hukuk için, adalet için Cumhuriyet Halk Partimizden 2. Bölge aday adayıyım.

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde birleşe birleşe kazanacağız, bu topraklara tekrar barışı getireceğiz, ülkemizi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ten miras olan muhasır medeniyetler seviyesine tekrar çıkaracağız.

Hep birlikte başaracağız.14 Mayıs’ta Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, tüm ülkemize huzur, barış ve refah getireceğiz.

15 Mayıs sabahından itibaren güzel günler göreceğiz, güneşli günler.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.