Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Özgöz aday adaylığını açıklayacak

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz çarşamba günü 14 Mayıs seçimleri için aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 01:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serkan Özgöz aday adaylığını açıklayacak

DEVA  Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından yapılan paylasşımda, ''Kurucu İl Başkanımız Sn.Serkan Özgöz'ün 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayacağı "#Bursa'nın #DEVA'sı" Basın Toplantımıza tüm vatandaşlarımızı, teşkilat mensuplarımızı ve gönüllülerimizi bekliyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Kurucu İl Başkanımız Sn.Serkan Özgöz'ün 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayacağı "#Bursa'nın #DEVA'sı" Basın Toplantımıza tüm vatandaşlarımızı, teşkilat mensuplarımızı ve gönüllülerimizi bekliyoruz. pic.twitter.com/2qiY9ulfW3

— DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı (@bursadadeva) March 21, 2023

SERKAN ÖZGÖZ KİMDİR?

1975 yılında Bursa'da doğdu. 1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Serkan ÖZGÖZ, 1994-2001 yılları arasında 50'den fazla endüstri işletmesinde bilişim projelerinde bilgisayar programcısı, proje danışmanı ve proje lideri olarak görev aldı.

1995 yılından bu yana proje yönetimi eğitimleri vermekte, projelerde Bilgi Yönetimi ve Uygulama Danışmanlığı yapmaktadır.

Şirketlerde verimliliğin bilgi yönetimi yoluyla sağlanması ve sürdürülebilmesi konusunda yönetim danışmanlığı hizmetleri veren ÖZGÖZ, birçok endüstri şirketinde Kurumsal Yönetim, Stratejik Yönetim Uygulamaları, ERP Projeleri, BI ve İş Zekası alanlarında yönetim danışmanlığı faaliyetlerini sürdürmektedir.

Geçmişte birçok sosyal organizasyonlarda çeşitli görevlerde bulunan ÖZGÖZ halen, Yönetim Danışmanlığı Derneği (İstanbul) ve BALKANTÜRKSİAD (Bursa) üyesidir.

Geçmişte yerel yayınlarda bilgi yönetimi ve ekonomi yazıları yazan ÖZGÖZ , serkanozgoz.com üzerinde yaşama dair yazılar yazmaktadır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.