Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Türkoğlu: 24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim

Bursa İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Selçuk Türkoğlu: "24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim. 30 yıla yakındır değiştirmediğim telefon numaramla, telefonu, kapısı, gönlü açık bir vekiliniz olmaya talibim. "

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selçuk Türkoğlu: 24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim

İYİ Parti Bursa İl eski Başkanı Selçuk Türkoğlu, milletvekilliği için aday adaylığını resmen ilan etti.

 İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, GİK Üyeleri Müberra Çakır, Hasan Toktaş, MDK Üyesi Şeyda Şahin ve partililerin katıldığı bir organizasyonda adaylığını açıklayan Selçuk Türkoığlu, "Ben 24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim. 30 yıla yakındır değiştirmeidğim telefon numaramla, telefonu, kapısı, gönlü açık bir vekiliniz olmaya talibim. Çalışmayı ve mücadele etmeyi arkadaşlarımızla birlikte severiz. Biz siyaseti hobi olsun diye yapmadık. İlkelerimiz ve inançlarımız için yaptık"  dedi.

Türkoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben Selçuk Türkoğlu'yum. Kayseri'de doğdum 1989'da Uludağ Üniversitesi'ne geldim. Gençlik teşkilatlarında, sendikalarda hak arama mücadelesi verdim. Geçmiş dönem İYİ Partide'de teveccühünüzle verilen bir görevle bu kıymetli kadronun desteğiyle ve hep birlikte ilerledik.

Gerçekten Bursa'da tek kale maçı bitirdik.

Allah nasip ederse 14 Mayıs'ta da ülkedeki tek kale maçı sona erdireceğiz. Bitiş düdüğünü çalacağız ve inşallah 21 yıldır bu ülkede yaşanan olumsuzlukların ve kötülüğün sebeplerini ait oldukları lige indireveğiz. 

Biz Bursa'da gözümüzü budaktan esirgemeyen bu milletin sözcüsü, sesi olmaya gayret ettik. Bu meydanlarda dolaştığımız mücadelemiz de hiç bir yalan ve toplumu kutuplaştırıcı hiç bir konunun tarafı olmadık.

Şu hırsızlığı durdurun, yağmayı engelleyin, liyakati koruyun, hakkı olanın hakkını temsil edin, devletin malını yağmalamayın' dedik. Sadece alanlarda değil, adliye kapısında, belediye meclisinde, milletvekillerimizle el ele dile getirdik. Demokrasinin gereğini yaptık. Bundan sonrada talebimiz, demokrasinin, kurum ve kuruluşlarda hayata geçmesidir. İnsanların geleceğe güvenle bakabilmesidir.

Ben 24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim. 30 yıla yakındır değiştirmeidğim telefon numaramla, telefonu, kapısı, gönlü açık bir vekiliniz olmaya talibim. Çalışmayı ve mücadele etmeyi arkadaşlarımızla birlikte severiz. Biz siyaseti hobi olsun diye yapmadık. İlkelerimiz ve inançlarımız için yaptık."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.