Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce'den CHP'nin olası teklifine yanıt

Gazeteci Erdoğan Aktaş, CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin ana muhalefet partisi listelerinden milletvekili adayı gösterilmesi önerisine olumlu baktığını söyledi. Aktaş, İnce ile bu konu hakkında yaptığı görüşmede “Dereyi görmeden paçayı sıvamam” yanıtını aldığını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muharrem İnce'den CHP'nin olası teklifine yanıt

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, Kılıçdaroğlu'nun CHP’nin eski genel başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ı Meclis'te ağırladığını aktardı. Kılıçdaroğlu'nun bu üç siyasetçinin "Bu kadar parti ile ittifak yapıyorsunuz. Onlara milletvekili kontenjanı veriyorsunuz. Muharrem İnce de CHP’nin öz evladı. Onu da bir şekilde CHP listelerine dâhil ederseniz çok iyi olur" önerisine sıcak baktığını ifade eden Aktaş, devamında şunları kaydetti:

"Bu öneri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da çok olumlu karşılandı. Şimde CHP temsilcileri Memleket Partisi ile temasa geçecek. Haberi duyar duymaz bin de Muharrem İnce’ye aradım. Bana verdiği yanıt tecrübeli bir siyasetçi olarak kısa ve netti: 'Dereyi görmeden paçaları sıvamam.' (...)"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.