Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "seccade" açıklaması

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, seccadeyi görmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "seccade" açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafı tartışma yarattı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, seccadeyi görmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla." ifadelerini kullandı.

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında çektiği bir fotoğraf tartışma yarattı.

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasına AK Partili isimlerden tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya mesajında ''Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir." mesajıyla Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Fotoğraf sosyal medyada da gündem oldu. Tepkiler üzerine CHP'den bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada ''Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz.'' denildi.

"SECCADEYİ GÖRMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

Ardından bir açıklama da Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm." dedi.

CHP lideri, "Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.