Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Toktaş: “Bursa’da en çok vekili biz çıkaracağız”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Toktaş, 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasan Toktaş: “Bursa’da en çok vekili biz çıkaracağız”

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adayları bir bir açıklamlar yapmaya devam ediyor. İYİ Parti Bursa’da milletvekili aday adayları da belli olmaya başladı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa İl Binası’nda milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partilielerin yoğun ilgi gösterdiğ adaylık açıklamasında İl binasına sığmayan kalabalık sokağa taştı.

‘BURSA’DA EN ÇOK MİLLETVEKİLİNİ BİZ ÇIKARACAĞIZ’

Toktaş’ın açıklamaları şu şekilde;

“Ülkede ekonomi nasıl, liyakat yerle bir adaleti ise maalesef ayaklar altındadır. Can güvenliğimiz yok. Ankara’nın göbeğinde henüz 40 yaşına varmamış Hacettepe Üniversitesi’nin doçent doktoru Sinan Ateş torbacılara infaz ettiriliyor. Maalesef faili meşruya doğru gidiyor. Ant olsun, şad olsun. Bu hesabı sormak boynumuzun borcudur. Yoksulluk var diye geldiler. Bugün memleketin, anne ve babaların yüzde 80’i çoluğuna çocuğuna mahcup vaziyette yaşıyor. Değerli gönüldaşlarım 21 yıldır üst üste seçim kazana kazana gelen bir iktidar var. Ve bu millet 2017 yılına kadar bu iktidar gitmez diye düşünüyordu, bu iktidarı yenemeyiz diye düşünüyordu. Hani Sayın Genel Başkanımızın bir sözü var, “Şöyle gözlerinizi bir kapatın İYİ Parti’nin kurulmadığını düşünün. Gerçekten gözlerinizi kapatın. Düşünün ki bugün İYİ Parti yok. Yine tahterevalli siyaseti iktidar memnun, muhalefet memnun. 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti seçimden çırak çıkmasına rağmen bunu göze alarak Türkiye’de AK Parti’nin yenilebileceğini başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin en önemli büyük şehirlerinde AK Parti’nin yenilebileceğini, bu millete gösterdi. Bu cesaretle 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah Millet İttifakı’nın adayı 13. Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep beraber cumhurbaşkanı yapacağız. Türkiye’de ve inanıyorum ki Bursa’da hep beraber tarih yazacağız. En çok milletvekilini biz çıkaracağız.
Önümüzdeki yerel seçimlerin yıldız partisi İYİ Parti olacak. Bursa’daki belediyelerin alayına hep beraber hep birlikte talip olacağız.”

‘ADIM ATILAMADIK KÖY MAHALLE BIRAKMAYACAĞIM’

Konuşmasını sürdüren Toktaş, ‘Hakkını alamayan Bursamızın daha doğru yönetilip, hak ettiğini alması için elinden geleni yapmaya niyetliyim. Niyetliyim Bursa’da adım atmadık köyde mahalle bırakmamaya niyetliyim. Sizlerden alacağım vekaletle ihanet etmemeye, başta ailem ve sizlerin başını öne eğdirmeme Bursa milletvekili olmaya niyetliyim. Bu milletle bu coşkulu kalabalık huzurunda bismillah diyerek milletvekili aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.