Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan: Ofisime böcek koyanlar kaçtı

Ofisine dinleme cihazı yerleştirilmesiyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirten Başbakan Erdoğan, üç şüphelinin yurtdışına kaçtığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2014 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2014 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdoğan: Ofisime böcek koyanlar kaçtı
 AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ofisinde dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten Başbakan Erdoğan, şüpheli üç güvenlik görevlisinin yurtdışına kaçtığını söyledi.

Söz konusu güvenlik görevlilerinin paralel yapıyla birlikte hareket ettiklerini savunan Erdoğan, "Madem suçsuzlar niye kaçıyorlar" ifadesini kullandı.

Basına yansıyan haberlere göre Erdoğan, bir milletvekilinin “Cemaatin yurtdışındaki okullarının ABD ile bağını bilmeyen yok. MİT bunları ortaya çıkaramıyor mu?” sorusuna, “Bunlar burada konuşulacak konular değil. Her yeri dinliyor olabilirler” yanıtını verdi.

Erdoğan, "Bunlara itimat etmiştik, suistimal ettiler. Farkettik ki alttan alta örgütlenmişler. MİT olayı bunları su yüzüne çıkardı. Daha önceden şüphelerimiz vardı ama bu olay her şeyi su yüzüne çıkardı" diye konuştu.

(ntvmsnbc)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.