Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Seferihisar’da başkanlık yarışı için 3 isim masada

CHP İzmir’de Seferihisar Belediye Başkan adayı Yelda Celiloğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından, atanacak olan belediye başkan adaylığı için 3 ismin adı geçiyor.Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in,...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Seferihisar’da başkanlık yarışı için 3 isim masada

CHP İzmir’de Seferihisar Belediye Başkan adayı Yelda Celiloğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından, atanacak olan belediye başkan adaylığı için 3 ismin adı geçiyor.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından CHP, Seferihisar Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Yelda Celiloğlu adaylıktan çekildi. Sağlık sorunları nedeniyle çekilen Celiloğlu’nun yerine ise hangi ismin aday gösterileceği noktasında genel merkez çalışma başlattı.

Genel merkezin önündeki isimler ise eski Seferihisar Kent Konseyi Başkanı Deniz Tolga İnci, eski CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve Seferihisar’da iki dönem belediye başkanlığı yapan Etem Çalış’ın damadı Maliye Gelir Uzmanı Aydın Güney oldu.

Genel merkezin hangi ismi atayacağı önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.