Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li 25 Belediye Başkanının Katılacağı Bölge Toplantısı Bursa'da

Son siyasi gelişmeleri değerlendirmek ve parti içi görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen "CHP Bursa Bölge Toplantısı" 10 Haziran Perşembe günü Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi (BAOB) salonunda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'li 25 Belediye Başkanının Katılacağı Bölge Toplantısı Bursa'da

Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında ve CHP Bursa İl Başkanlığı'nın evsahipliğinde gerçekleşecek toplantıda Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Yalova illerinden 7 Parti Meclisi Üyesi, 3 genel başkan yardımcısı, 7 milletvekili, 6 il başkanı, 1'i büyükşehir 25 belediye başkanı, ilçe başkanları, il disiplin kurulu başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanları hazır bulunacak.

Basına açık yapılacak açılış oturumunda evsahibi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın hoşgeldiniz konuşmasının ardından Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, güncel konulardaki görüş ve değerlendirmelerini partililer ve kamuoyu ile paylaşacak. Daha sonra ise parti içi çalışmaların ele alınacağı değerlendirme oturumlarına geçilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.