Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu, “Siyaset mühendisliği yapanlar, her daim kaybetmiştir"

AK Parti Osmangazi İlçe’nin Danışma meclisine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bu millet üzerinde siyaset mühendisliği yapanlar, her daim kaybetmiştir. Bundan sonra da kaybetmeye devam edeceklerdir.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çavuşoğlu, “Siyaset mühendisliği yapanlar, her daim kaybetmiştir"

24 Haziran da kaybettikleri bir başka tarih olacaktır” dedi. İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise 24 Haziran’ın ne denli önemli olduğunun farkında olduklarını ve Osmangazi olarak üzerlerine düşenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısı Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilli Emine Yavuz Gözgeç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Kandemir, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları teşkilatı ve partililer katıldı.

“Kirli tezgahlar kurmaya çalışanlar var”

İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan ve “Arife tarif gerekmez” diyen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, şunları söyledi: “Türkiye’de her şey gözler önünde cereyan ediyor. Hiçbir şey gizli kapaklı kalmıyor. Bir tarafta ülkenin âli menfaati, güçlenmesi, gelecek nesillere iyi bir Türkiye bırakmak üzere gece-gündüz demeden çalışan, her türlü fedakarlığı gösteren, diğer tarafta ise Türkiye’nin önünü açmaya çalışan, Türkiye’yi büyüten, geliştiren, adeta çağ atlatan bir lider: Recep Tayyip Erdoğan’ı, nasıl olur da seçtiremem düşüncesi ile kirli tezgahlar kurmaya çalışan bir siyaset var. Siyaset, esasen insana hizmettir. Siyaset, devleti yönetme sanatıdır. Biz yola çıkarken ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik. Biz yola çıkarken, ‘bu millete efendilik taslamaya değil hizmetkâr olmaya geldik’ dedik ve taahhütlerimizi ortaya koyduk. Bu süreç zarfında ülkemizi geliştirdik, büyüttük. Nereden nereye geldiğimizi anlatmaya kalsak, saatlerce bitiremeyiz.”

24 Haziran’da bir yenilgiyle daha tanışacaklar

Millet üzerinde siyaset mühendisli yapanların her daim kaybettiğini belirten Çavuşoğlu, “Siyaset yapmak için yola çıkan ama tek siyasetleri Türkiye’nin geleceği için bir projeyle yön çizmek değil, proje ortaya koymak değil, yegâne hedef uluslararası güç odaklarıyla yan yana, omuz omuza, kafa kafaya vererek Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl seçtiremeyiz diye davranmak. Nafile kardeşim. Bu millet üzerinde siyaset mühendisliği yapanlar, her daim kaybetmiştir. Bundan sonra da kaybetmeye devam edeceklerdir. 24 Haziran da kaybettikleri bir başka tarih olacaktır, bu kadar” diye konuştu.

“Oyunları boza boza hedeflere ulaşacağız”

Toplantıya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de “Az zaman var ama biz biliyoruz ki AK Parti’nin teşkilat anlayışında bir seçim biter ve diğer seçim başlamış olur. Bizim kadar hazır bir teşkilat olduğunu düşünmüyorum. Özellikle kadınlarımızın her daim erkeklerle beraber sahada olduğunu biliyorum. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bugüne kadar oynanan oyunları boza boza, senaryoları yırta yırta, hep birlikte inşallah hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

“Seçime en hazır partiyiz”

İlçe danışmada konuşan ve seçime en hazır partinin AK Parti olduğuna dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da “Zaten geçen hafta ilçe başkanımız ile birlikte düzenlediğimiz basın toplantısıyla bu süreci başlamış olduk” diye konuştu. Dündar, konuşmasında ayrıca belediyenin halihazırda devam eden projeleri hakkında da bir sunum yaptı.

AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Kandemir de 24 Haziran’daki seçimin ne denli önemli olduğun ve teşkilatlar olarak bu seçime hazır olduklarını ifade eden bir konuşma yaptı.

24 Haziran’a az bir süre kaldığını hatırlatan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise Osmangazi’nin, seçmen sayısı ile seçimin seyrini, kaderini değiştirebilecek öneme sahip bir ilçe olduğuna dikkat çekti. Cömez, “Bursa’daki her ilçe gibi Osmangazi’miz de seçimde üzerine düşeni layıkıyla yapacaktır, buna inanıyor, hemşerilerimize ve dava arkadaşlarıma güveniyorum. Geçen seçimlerdeki oy oranımızı bir üst seviyeye çıkarabilirsek inanın seçimin seyrini değiştirebiliriz. Reisimizin sizden beklediği, milletimizin sizden umduğu, kısacası bize yakışanı yapacağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.